Empresa i Progrés: informe i vídeo

09.02.2017

El Teatre Municipal de l’Ateneu Igualadí ha acollit aquest dijous 9 de febrer la presentació de l’informe que recull les conclusions, propostes i idees de futur de totes aquelles trobades: Empresa i Progrés. Conclusions i propostes dels fòrums sectorials i territorials de l’Anoia 2016.

Tot seguit podeu consultar el document:

Durant la presentació de l’informe també es va donar a conèixer el següent vídeo sobre la realitat industrial de la comarca:

L’informe Empresa i Progrés es complementa amb quatre pinzellades inicials d’un estudi prospectiu realitzat per la consultora Actíva Prospect, les dades del qual s’aniran desgranant durant els propers mesos.

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.