Empresa i Progrés: informe i vídeo

09.02.2017

El Teatre Municipal de l’Ateneu Igualadí ha acollit aquest dijous 9 de febrer la presentació de l’informe que recull les conclusions, propostes i idees de futur de totes aquelles trobades: Empresa i Progrés. Conclusions i propostes dels fòrums sectorials i territorials de l’Anoia 2016.

Tot seguit podeu consultar el document:

Durant la presentació de l’informe també es va donar a conèixer el següent vídeo sobre la realitat industrial de la comarca:

L’informe Empresa i Progrés es complementa amb quatre pinzellades inicials d’un estudi prospectiu realitzat per la consultora Actíva Prospect, les dades del qual s’aniran desgranant durant els propers mesos.

Altres notícies

Des de la UEA t’ajudem a planificar la formació del teu equip

Des de la UEA t’ajudem a planificar la formació del teu equip

La Unió Empresarial de l'Anoia té experiència formàtiva des de 1996. Tot el nostre coneixement està a disposició de les empreses del territori per ajudar a detectar les necessitats formatives que tenen a tots els nivells: directius, comandaments intermedis, tècnics,...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.