Equipceramic seleccionada per acompanyar al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, al seu viatge a la República d’Iraq i formar part de la Delegació Empresarial Internacional

17.01.2024

L’empresa associada a la Unió Empresarial, Equipceramic, va viatjar amb la delegació internacional del president del Govern espanyol a la República d’Iraq el passat 27 de desembre.

El president de la República d’Iraq, el sr. Mohamed Shia Al Sudani, va acollir aquesta delegació en aquesta visita històrica orientada a enfortir les relacions comercials entre aquests dos països i els seus llaços de cooperació. En aquest sentit, Equipceramic va ser seleccionada, juntament amb altres companyies de màxim nivell per la seva important activitat a Irak, on, entre altres projectes, han construit Hilal Briks: la fàbrica de maons més gran i productiva de tot Orient Mitjà, a la ciutat d’Erbil.

Amb referencies a tot el món, Equipceramic és una enginyeria líder en l’àmbit mundial en el disseny, fabricació, muntatge i posta en marxa d’instal·lacions per a la fabricació de productes de ceràmica estructural. Equipceramic compta amb un equip de professionals altament especialitzat que ha sabut combinar l’experiència amb la innovació per tal d’oferir tota mena de solucions adaptades a les necessitats específiques de cada client.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.