La Comissió UEA Inquieta de la Unió Empresarial de l’Anoia ha organitzat la 9a. edició del Meeting UEA Inquieta que té com a objectius principals
- Empoderar i donar visibilitat a la dona directiva, empresària i professional
- Propiciar el contacte, la relació i la coneixença entre empreses
- Facilitar l’establiment de col·laboracions i possibles relacions de negoci
- Donar visibilitat a les empreses; però també, promoure l’Anoia com una comarca activa i amb força
- Reconèixer i posar en valor la feina feta del teixit empresarial
- Posar de manifest les necessitats i inquietuds de les empreses en un esdeveniment de gran ressò
L’edició d’enguany portarà com a títol “Autenticitat i compromís: La recepta del lideratge” i comtparà amb la xef del Semproniana, Ada Parellada; per tal de posar en valor el lideratge com a pedra angular de la transformació empresarial i personal.
Programa previst:
- Dia: Dijous 23 d’octubre de 2025
- Horari:
- 19:00 h. Recepció d’assistents i copa de cava relacional
- 19:15 h. Benvinguda i parlaments autoritats
- 19:30 h. Entrevista de Maria Almenar -especialitzada en cultura, moda i estils de vida- a la xef del Semproniana, Ada Parellada.
- 20:30 h. Sopar a peu dret i networking
- 22:30 h. Finalització de l’acte
- Lloc: Finca Can Macià (Òdena)
- Preu socis/es UEA: 55€ / no socis/es: 70€ (Termini inscripcions 17/10/25).
La ponent d’enguany Ada Parellada. Nascuda a Granollers l’any 1967- és filla de la Fonda Europa de Granollers, establiment amb més de 250 anys d’història. Al 1993 va començar la seva aventura culinària en solitari obrint Semproniana, un local de menjars al mig de l’Eixample de Barcelona. Ha obert una dotzena d’establiments de restauració, però avui només la trobareu a Semproniana. L’any 2016 va ser guardonada amb la Creu de Sant Jordi. Ha escrit un vintena de llibres de receptes i, fins i tot, una novel·la: Sal de vainilla (2012). Conciliar cuina i vida és la darrera publicació (2023). Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació, transmetent la necessitat de recuperar els hàbits culinaris a les llars. Actualment, l’escoltareu al Tot es Mou de la periodista Helena Melero, a 3cat i a “El Balcó” de la SER Catalunya. També la podeu veure a la televisió a “El Café d’Idees” de RTVE. I finalment, al digital El Nacional. Ha fet nombroses xerrades i tallers de cuina, destacant una llarga tasca dedicada a l’educació en alimentació a les famílies amb infants. Ha comissariat una exposició sobre la pregunta “Per què mengem com mengem” al Museu de Ciències Naturals de Granollers.
L’acte serà conduït per la periodista Maria Almenar, qui conversarà amb Ada Parellada a través d’un diàleg proper, sincer i íntim, la xef compartirà com ha convertit la seva trajectòria vital i professional en un exemple de lideratge basat en la coherència, la creativitat, la proximitat i el compromís.
Maria Almenarés periodista i comunicadora especialitzada en cultura, moda i estils de vida. Actualment treballa amb Yo Dona, el Diari Ara i TV3. Durant set anys va ser redactora en cap del magazine Lifestyle de La Razón i també ha treballat en mitjans com RAC1 i la Cadena SER. Com a comunicadora, desenvolupa nous formats per a marques de moda i estil de vida, com ara podcasts per a Mango, 080 Barcelona Fashion i Miin Cosmetics, i impulsa estratègies digitals i projectes creatius per a firmes com Etam, Stradivarius, Sita Murt i Gratacós.
Aquesta 9a edició és possible gràcies a:
Per a qualsevol dubte o més informació: ueainquieta@uea.cat / 938052292 – Núria Castells