Espai Embellir: un nou estudi d’arquitectura i interiorisme

17.11.2022

Espai Embellir, Estudi d’Arquitectura i Interiorisme, és un projecte que neix de la mà de l’Ariadna Balcells Sanchez, amb la finalitat de proporcionar a l’Anoia un estudi de creació d’una de les disciplines artístiques i científiques com és l’arquitectura. Embellir neix de la paraula “bellesa” transformada gramaticalment amb verb, la qual cosa defineix una acció o transformació. L’Ariadna va escollir aquest nom perquè el seu objectiu és crear espais on ens sentim amb harmonia i benestar.

“Experimentar la bellesa pot implicar que una entitat està en equilibri i harmonia amb la natura, la qual cosa porta a trobar-se amb sentiments d’atracció i benestar emocional i físic.” L’Ariadna és graduada en arquitectura per l’ETSAB i col·legiada pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, amb experiència en el sector de l’arquitectura i l’interiorisme des de fa més de 5 anys. Espai Embellir us espera al carrer Sant Josep d’Igualada per ajudar-vos a construir el vostre espai de benestar físic i emocional.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.