Èxit al 1r dels “Dinars amb Perspectiva” amb la ponència del catedràtic d’Economia Financera i Comptabilitat, Oriol Amat

03.04.2023

La Unió Empresarial de l’Anoia va celebrar dijous dia 30 de març el 1r dels “Dinars amb Perspectiva”, un cicle de dinars que s’han convertit en un nou escenari per enfortir i crear nous contactes i relacions de negoci, i també, per teixit noves aliances entre les persones assistents. Tanmateix, els “Dinars amb Perspectiva” també tenen per objectiu ser una trobada empresarial, amenitzada per una conferència amb ponents de prestigi per conèixer temes d’interès econòmic i empresarial, però també, altres temes d’actualitat.

El catedràtic d’Economia Financera i Comptabilitat per la UFP i economista, Oriol Amat, va ser el ponent convidat d’aquesta primera edició dels “Dinars amb Perspectiva”. Amb “Situació actual i perspectives econòmiques”, el catedràtic va fer una anàlisi de la situació actual i de les previsions econòmiques d’aquest 2023, especialment, es van avaluar també les causes i les conseqüències de la fallida de Silicon Valley Bank i del Credit Suisse. A més, va fer èmfasi en l’actualitat, on vivim en un entorn volàtil i canviant. Això no obstant, Amat va exposar que la incertesa és inevitable, i que cal no sobreactuar en moments d’expansió ni de recessió. També es varen posar sobre la taula altres temes d’interès empresarial i econòmic com la revolució 4.0 amb consumidors connectats, independents i més cooperatius; i la necessitat d’apostar per una estratègia empresarial, ja sigui diferenciant-se, adaptant-se als canvis o apostar pels productes que tenen més demanda per la innovació i un bon lideratge, entre altres.

L’esdeveniment va comptar amb el patrocini de Servisimó i GCT Plus; i va comptar amb una quarantena d’assistents de diverses empreses de la comarca, de sectors diversos.

Xavier Marcet, el proper convidat dels Dinars amb Perspectiva

El 2n dels “Dinars amb Perspectiva” tindrà lloc el proper dijous 21 de setembre amb la ponència de Xavier Marcet, consultor internacional en estratègia i innovació; professor part time de la Barcelona School of Management de la UPF i lidera com a president de diverses iniciatives o institucions com l’Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya, l’Escola de Negocis EUNCET i la Barcelona Drucker Societ. És president de la consultora Lead to Change.

La ponència estarà basada en el management del segle XXI, ja que va molt més enllà del paradigma de la planificació estratègica, i el qual aposta per la innovació: un management humanista en un context definit per la tecnologia. Per a més informació: www.uea.cat / uea@uea.cat

 

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.