Èxit al 1r networking presencial per al sector del turisme, organitzat per la UEA

16.03.2022

La comarca de l’Anoia té molt per oferir quant a experiències, allotjaments, cellers, restaurants, activitats… De fet, el turisme de l’Anoia és un sector molt ampli amb gran diversitat de serveis i propostes.

La Unió Empresarial de l’Anoia, a través de la sectorial UEA turisme, va celebrar el dilluns dia 7 de març, un nou networking per al sector. Es tracta del primer que s’ha fet de forma presencial, atès que les altres trobades es van realitzar mitjançant una plataforma virtual per la situació epidemiològica i sanitària d’aquell moment.

Aquesta trobada va comptar amb prop d’una trentena d’empreses del sector, i de perfils molt diversos i variats com les cases rurals, agències de viatges, restaurants, allotjaments, entre altres, per tal de facilitar el contacte entre les empreses i professionals d’aquest sector; generar relacions de negoci i sinèrgies; fer xarxa i motivar al sector. La jornada es va celebrar al Castell de Tous i va comptar amb la sessió de Carles Martí, coach de team building i intel·ligència emocional i expert en comerç i turisme.

Posteriorment, es va fer una dinàmica d’identificació de propostes, reptes i accions per aquest 2022, i també per trobar punts en comú entre el sector. El networking va finalitzar amb una visita guiada pels companys d’Anoia Patrimoni.

UEA Turisme

El sector turístic de la comarca (allotjaments, activitats, oci, restauració, esdeveniments…) va començar a organitzar-se i a fer pinya arran de les limitacions per la pandèmia. La sectorial UEATurisme va néixer llavors, esdevenint punt de trobada, de contacte i de professionalització del sector, amb formació, trobades virtuals, networkings i campanyes actives per donar a conèixer el territori i els seus serveis. Es van recollir els establiments, allotjaments i activitats amb les guies Descobreix l’Anoia i la Guia d’Enoturisme de l’Anoia (https://cutt.ly/zSetuw9 / https://cutt.ly/8Set5Db) que es renovaran aquest any. I és que aquest 2022 el sector entoma amb ganes un any que ha de ser de recuperació i de mirada endavant, i amb aquesta premissa hi ha sobre la taula noves propostes, de networking i coneixença, cursos i formació especialitzada, noves accions de promoció, jornades, campanyes… accions que permetran al sector a professionalitzar-se, sumar, generar sinergies i ser visibles. Aquest 2022, la sectorial desenvoluparà tot un seguit d’accions i visibilitat, les quals, convida a tot el sector del turisme a participar-hi.

 

 

Altres notícies

Més d’una cinquantena de persones protagonitzen la primera Triangular d’empresàries i directives del Berguedà, l’Anoia i el Garraf-Penedès, que tindrà segona edició a l’Anoia

Més d’una cinquantena de persones protagonitzen la primera Triangular d’empresàries i directives del Berguedà, l’Anoia i el Garraf-Penedès, que tindrà segona edició a l’Anoia

Més d’una cinquantena de persones van protagonitzar la primera edició de la Triangular d’empresàries i directives de l’ACEB Suma, la UEA Inquieta i Dones d’Empresa. Aquesta primera trobada va estar organitzada per la comissió d’empresàries i directives de l’ACEB i la...

La 23a Nit UEA plasmarà la fortalesa del teixit empresarial

La 23a Nit UEA plasmarà la fortalesa del teixit empresarial

Amb “Som fortalesa”, la Unió Empresarial de l’Anoia organitza una nova edició de la Nit Empresarial UEA, l’acte de referència i reconeixement del sector econòmic i del teixit empresarial de la Catalunya Central: vint-i-tres anys de reconeixement, cohesió i aposta pel...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.