Èxit del dinar empresarial

02.06.2014

Més d’una vintena de persones van assistir dilluns passat, 2 de juny, al darrer dinar organitzat per la Unió Empresarial centrat en aquesta ocasió en Algèria com a mercat internacional.


Els assistents, reunits al KUB de Ses Oliveres, van poder escoltar els testimonis de tres empresaris que tenen negoci amb aquest país. Lali Biosca va parlar de l’experiència de Helios Corp SARL, de la qual és sòcia fundadora, Josep Moix va exposar el seu testimoni pel negoci que té amb aquest país amb la seva empresa MOIX serveis i obres SL, i també el testimoni d’Ismael Martin, delegat de Caixabank a Algèria.
El sr. Bakhti, cònsul adjunt d’Algèria va intervenir també en el dinar fent un apunt dels temes més tècnics a nivell de permisos i visats.

Durant les intervencions, valorades molt positivament per tots els assistents, va quedar clar que tot i que el mercat Algerià no és fàcil, requereix una presència al país important, amb perseverança i insistència. És un mercat en el qual és necessari un partner local (amb un mínim del 51% de les accions), i que a nivell turístic és on potser hi ha un camp més extens per explotar.

Aquesta jornada internacional marca un inici de trobades que des de la Comissió Internacional de la UEA s’ha valorat com a necessari per tal d’informar a tot l’empresarial Anoienc i facilitar el contacte directe amb testimonis exitosos d’aquestes experiències en mercat internacional. Ben aviat hi haurà la propera sessió.

 

 

Altres notícies

Des de la UEA t’ajudem a planificar la formació del teu equip

Des de la UEA t’ajudem a planificar la formació del teu equip

La Unió Empresarial de l'Anoia té experiència formàtiva des de 1996. Tot el nostre coneixement està a disposició de les empreses del territori per ajudar a detectar les necessitats formatives que tenen a tots els nivells: directius, comandaments intermedis, tècnics,...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.