Èxit del dinar empresarial

02.06.2014

Més d’una vintena de persones van assistir dilluns passat, 2 de juny, al darrer dinar organitzat per la Unió Empresarial centrat en aquesta ocasió en Algèria com a mercat internacional.


Els assistents, reunits al KUB de Ses Oliveres, van poder escoltar els testimonis de tres empresaris que tenen negoci amb aquest país. Lali Biosca va parlar de l’experiència de Helios Corp SARL, de la qual és sòcia fundadora, Josep Moix va exposar el seu testimoni pel negoci que té amb aquest país amb la seva empresa MOIX serveis i obres SL, i també el testimoni d’Ismael Martin, delegat de Caixabank a Algèria.
El sr. Bakhti, cònsul adjunt d’Algèria va intervenir també en el dinar fent un apunt dels temes més tècnics a nivell de permisos i visats.

Durant les intervencions, valorades molt positivament per tots els assistents, va quedar clar que tot i que el mercat Algerià no és fàcil, requereix una presència al país important, amb perseverança i insistència. És un mercat en el qual és necessari un partner local (amb un mínim del 51% de les accions), i que a nivell turístic és on potser hi ha un camp més extens per explotar.

Aquesta jornada internacional marca un inici de trobades que des de la Comissió Internacional de la UEA s’ha valorat com a necessari per tal d’informar a tot l’empresarial Anoienc i facilitar el contacte directe amb testimonis exitosos d’aquestes experiències en mercat internacional. Ben aviat hi haurà la propera sessió.

 

 

Altres notícies

Més d’una cinquantena de persones protagonitzen la primera Triangular d’empresàries i directives del Berguedà, l’Anoia i el Garraf-Penedès, que tindrà segona edició a l’Anoia

Més d’una cinquantena de persones protagonitzen la primera Triangular d’empresàries i directives del Berguedà, l’Anoia i el Garraf-Penedès, que tindrà segona edició a l’Anoia

Més d’una cinquantena de persones van protagonitzar la primera edició de la Triangular d’empresàries i directives de l’ACEB Suma, la UEA Inquieta i Dones d’Empresa. Aquesta primera trobada va estar organitzada per la comissió d’empresàries i directives de l’ACEB i la...

La 23a Nit UEA plasmarà la fortalesa del teixit empresarial

La 23a Nit UEA plasmarà la fortalesa del teixit empresarial

Amb “Som fortalesa”, la Unió Empresarial de l’Anoia organitza una nova edició de la Nit Empresarial UEA, l’acte de referència i reconeixement del sector econòmic i del teixit empresarial de la Catalunya Central: vint-i-tres anys de reconeixement, cohesió i aposta pel...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.