Fepime organitza una missió empresarial a Milà pels sectors tèxtil i fusta i decoració

18.09.2018

Fepime Catalunya dins del seu programa d’internacionalització PROXI organitza una missió comercial a Itàlia, amb la col·laboració de la associació ASSOLOMBARDA, Confindustria Milano Monza e Brianza, i a la que es convoquen els següents sectors:

TEXTIL, ROBA i MODA – FUSTA, MOBLE, DISSENY i DECORACIO

Les empreses participants disposaran d’una agenda de contactes personalitzada i elaborada per ASSOLOMBARDA, a fi d’aprofitar la missió fent contactes que puguin derivar en negoci.

Lombardia – Milà: Oportunitat per a les empreses

El mercat italià és madur i compta amb aproximadament 60 milions de consumidors amb un poder adquisitiu que ha augmentat considerablement després de la recuperació de la crisi, oferint grans oportunitats per a l’exportació espanyola en gairebé tots els sectors.

El motor econòmic d’Itàlia, la quarta economia més important de la Unió Europea, és sens dubte la Lombardia amb un creixement industrial 2018/2017 del 5%, i un PIb per capita un 12% per sobre de la mitjana europea. Fortament industrialitzada i molt especialitzada en sectors econòmics altament desenvolupats com automoció, tecnologia, perfumeria, cosmètica i per descomptat moda i disseny; allà destaca sobretot Milan, capital mundial del disseny i referent únic d’enorme potencial econòmic.

És interessant assenyalar que les ciutats amb més qualitat de vida i amb una renda per càpita més alta es troben a la zona centre-nord del país, com Aosta, Milà i Trento. En aquestes regions del nord es concentra també una major demanda final i de consum intern de productes estrangers, sobretot alimentaris i béns de consum, a més de mostrar major interès cap a productes més nous i diferents.

Les empreses espanyoles del sector de la confecció van aconseguir unes vendes per sobre dels 1.000 milions d’euros el 2016; el producte líder és la de la confecció infantil.

Data límit inscripció: 07/12/18

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.