Fepime organitza una missió empresarial a Milà pels sectors tèxtil i fusta i decoració

18.09.2018

Fepime Catalunya dins del seu programa d’internacionalització PROXI organitza una missió comercial a Itàlia, amb la col·laboració de la associació ASSOLOMBARDA, Confindustria Milano Monza e Brianza, i a la que es convoquen els següents sectors:

TEXTIL, ROBA i MODA – FUSTA, MOBLE, DISSENY i DECORACIO

Les empreses participants disposaran d’una agenda de contactes personalitzada i elaborada per ASSOLOMBARDA, a fi d’aprofitar la missió fent contactes que puguin derivar en negoci.

Lombardia – Milà: Oportunitat per a les empreses

El mercat italià és madur i compta amb aproximadament 60 milions de consumidors amb un poder adquisitiu que ha augmentat considerablement després de la recuperació de la crisi, oferint grans oportunitats per a l’exportació espanyola en gairebé tots els sectors.

El motor econòmic d’Itàlia, la quarta economia més important de la Unió Europea, és sens dubte la Lombardia amb un creixement industrial 2018/2017 del 5%, i un PIb per capita un 12% per sobre de la mitjana europea. Fortament industrialitzada i molt especialitzada en sectors econòmics altament desenvolupats com automoció, tecnologia, perfumeria, cosmètica i per descomptat moda i disseny; allà destaca sobretot Milan, capital mundial del disseny i referent únic d’enorme potencial econòmic.

És interessant assenyalar que les ciutats amb més qualitat de vida i amb una renda per càpita més alta es troben a la zona centre-nord del país, com Aosta, Milà i Trento. En aquestes regions del nord es concentra també una major demanda final i de consum intern de productes estrangers, sobretot alimentaris i béns de consum, a més de mostrar major interès cap a productes més nous i diferents.

Les empreses espanyoles del sector de la confecció van aconseguir unes vendes per sobre dels 1.000 milions d’euros el 2016; el producte líder és la de la confecció infantil.

Data límit inscripció: 07/12/18

 

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.