Festa de Germanor i Homenatge al col•legiat de la CETIM

23.05.2014

La Festa de Germanor i d’Homenatge del Col·legiat del Col·legi Professional d’Enginyers Tècnics Industrials i Graduats de Manresa, del passat 23 de maig va comptar amb més de 300 assistents entre col·legiats i autoritats entre les quals l’honorable senyor Felip Puig, Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. Va assistir-hi per part de la Unió Empresarial de l’Anoia, el president Blai Paco.

En el transcurs de l’acte va tenir lloc el reconeixement als col·legiats que feien 25 anys de col·legiació i també i de forma molt especial, a aquells col·legiats que complien els 50 anys de professió.

També es va fer entrega de la 5a edició del Premi Promoció del Territori, al senyor Sebastià Catllà. Aquest guardó té per finalitat premiar les persones o entitats que destaquen per a la seva trajectòria en defensa i promoció del territori i, compta amb un alt component simbòlic i elevat reconeixement social.

font: Cetim

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.