Finalitza el projecte ReinMET amb un 76% d’inserció

01.09.2017

La Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD) i la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA) han dut a terme durant aquest any un projecte subvencionat per la Diputació de Barcelona adreçat a la recuperació de la capacitat professional i la capacitat productiva, en tasques d’especialització per donar suport a la reindustrialització en el sector del metall.

En una primera fase del projecte ReinMET es va realitzar un treball de diagnosi i es van recollir les necessitats de perfils professionals que tenien les empreses del sector metal·lúrgic.

D’aquesta primera fase de diagnosi en va sorgir la proposta d’una acció formativa de manteniment industrial adreçada a persones en situació de desocupació, majors de 25 anys amb un mínim d’un any d’experiència laboral i amb formació mínima de Graduat Escolar/ESO.

Disset persones van participar en aquest curs de manteniment industrial, amb una durada de 300 hores teòriques, que es va realitzar en l’IES Milà i Fontanals i a les instal·lacions d’Ig-Nova Ocupació, i 80 h de pràctiques en empreses del sector metal·lúrgic.

Tretze dels participants van trobar feina, aconseguint un 76% d’inserció.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.