Gran èxit de la mostra gratuïta de Fast Motor dirigida als socis de la UEA

04.10.2011

El passat divendres va tenir lloc a FastParcMotor una mostra gratuïta de Conducció Segura i Extinció d´ Incendis amb la participació de més de 20 socis de la UEA.
La prova de conducció segura va consistir en un circuit pràctic on els participants van aprendre a controlar el vehicle davant les situacions d�emergència més comuns així com realitzar una conducció preventiva en la conducció diària.

Pel que fa a la demostració d´ extinció d´ incendis, es van donar als assistents les nocions bàsiques per l�accionament d�extintors i mànegues. Segons l´ art. 20 de la Llei de Prevenció de RR.LL.


Aquesta mostra gratuïta va ser un avançament dels cursos que la UEA ha organitzat conjuntament amb Fast ParcMotor ( les empreses es podran bonificar el seu cost ). Les persones interessades poden posar-se en contacte amb la UEA o consultar la programació dels cursos a la web de la UEA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Altres notícies

Des de la UEA t’ajudem a planificar la formació del teu equip

Des de la UEA t’ajudem a planificar la formació del teu equip

La Unió Empresarial de l'Anoia té experiència formàtiva des de 1996. Tot el nostre coneixement està a disposició de les empreses del territori per ajudar a detectar les necessitats formatives que tenen a tots els nivells: directius, comandaments intermedis, tècnics,...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.