Grup Servisimó, patrocinador del Sopar Empresarial UEA

26.05.2017

Grup Servisimó, concessionari oficial de les marques Volkswagen, Audi i Skoda, a Igualada, serà empresa patrocinadora del Sopar Empresarial de l’Anoia, que tindrà lloc el dijous 6 de juliol. Un esdeveniment que any rere any ha anat adquirint més prestigi fins a esdevenir una de les trobades empresarials més importants de la Catalunya Central. L’autèntica festa del sector empresarial anoienc, en què els protagonistes són les empreses, i en el transcurs de la qual s’entreguen els Premis UEA en reconeixement al seu esforç i treball diari.

El concessionari igualadí repeteix com patrocinador en aquest acte seguint la seva línia d’aposta constant pel territori, la seva implicació en les diverses activitats que es porten a terme a l’Anoia, i el seu compromís i suport en les accions que es realitzen des de la Unió Empresarial de l’Anoia amb la voluntat de fer créixer econòmicament les empreses i la comarca en general.

Servisimó Igualada
L’empresa porta 20 anys donant servei a l’Anoia i comarques veïnes, amb el principal valor de l’empresa sempre present: la qualitat del servei. Per aquest grup l’atenció al client és el més important per això el tracte i el servei el cuiden fins a l’últim detall. Ofereixen tota la gamma de vehicles Audi, Volkswagen, i Skoda, amb la tecnologia més avançada. Per conèixer amb detall les característiques i components dels vehicles, Servisimó Igualada compta amb un equip de professionals que orienten i assessoren als clients en funció de les seves necessitats. Són persones altament qualificades i formades contínuament per oferir el millor servei.

A més de la flota de vehicles per a ús particular, Servisimó té una important divisió de vehicles industrials Volkswagen, per a ús de les empreses. I és que des del grup s’ha fet una important aposta per millorar el servei d’atenció a les empreses.

Interès en patrocinar el Sopar UEA
El Sopar UEA és una nit que permet a les empreses patrocinadores, reforçar la seva implicació en el món empresarial, i promocionar de manera directa la seva marca, a més d’obtenir una visibilitat destacada i diferenciada de la resta. Tota empresa interessada en vincular-se a aquest esdeveniment com a patrocinador es pot informar a uea@uea.cat.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.