Igualada Candidata a Ciutat Europea de l’Esport per l’any 2019

21.06.2018

Igualada es presenta a la candidatura per ser ciutat europea de l’esport per l’any 2019. Aquesta és una designació que atorga l’ACES Europe i reconeix les polítiques esportives locals que contribueixen a millorar el nivell general dels seus habitants a través de la cultura de la salut, l’exercici i l’activitat física, la transmissió de valors com el joc net i l’enfrontament del sentiment de pertinença a la comunitat.

Durant el mes de maig, el jurat de l’ACES Europe -responsables d’anomenar les ciutats europees de cada edició- va realtizar una visita a la ciutat. Fins a finals d’estiu viatjaran per les diferents ciutats i capitals, entre els mesos d’octubre i novembre, per tal de deliberar quines són les poblacions reconegudes.

Per aconseguir-ho, l’Ajuntament d’Igualada està duent a terme el pla de modernització de les instal·lacions esportives municipal i adequant espais saludables oberts, per oferir una millor pràctica per a tots els públics. A tot això se li sumen les diferents activitats i esdeveniments esportius, a tots els nivells, que la ciutat acull de les seves entitats, organitzacions i institucions. Tot plegat amb l’objectiu de promoure l’esport i la pràctica d’activitat física a tota la ciutat.

Un dels actius que s’està promovent durant tota la Candidatura és l’adhesió donant suport a aquest objectiu de la ciutat. Per això, des de la pàgina web tots els agents que formen Igualada -ciutadans, clubs i entitats esportives, centres educatius, entitats culturals i empreses i comerços- poden donar suport i sumar per aconseguir aquest reconeixement europeu. A part, les associacions comercials i empresarials de la ciutat col·laboraran activament amb aquest recull d’adhesions. Per això, durant certes etapes de l’any 2018 podrem trobar urnes de suport a comerços i establiments locals.

Per aquest motiu, la Unió Empresarial de l’Anoia dóna suport i acompanyament a la Candidatura d’Igualada a Ciutat Europea de l’Esport 2019. A les nostres instal·lacions tenim un punt de votació perquè tu també et sumins per donar suport a aquesta candidatura.Si encara no ho ets, Fes-te de l’equip #Igualada2019! Entra a http://ciutateuropea2019.esportigualada.cat/ i dóna suport a la Candidatura com a persona individual o en nom de la teva empresa.

 

 

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.