Igualada Candidata a Ciutat Europea de l’Esport per l’any 2019

21.06.2018

Igualada es presenta a la candidatura per ser ciutat europea de l’esport per l’any 2019. Aquesta és una designació que atorga l’ACES Europe i reconeix les polítiques esportives locals que contribueixen a millorar el nivell general dels seus habitants a través de la cultura de la salut, l’exercici i l’activitat física, la transmissió de valors com el joc net i l’enfrontament del sentiment de pertinença a la comunitat.

Durant el mes de maig, el jurat de l’ACES Europe -responsables d’anomenar les ciutats europees de cada edició- va realtizar una visita a la ciutat. Fins a finals d’estiu viatjaran per les diferents ciutats i capitals, entre els mesos d’octubre i novembre, per tal de deliberar quines són les poblacions reconegudes.

Per aconseguir-ho, l’Ajuntament d’Igualada està duent a terme el pla de modernització de les instal·lacions esportives municipal i adequant espais saludables oberts, per oferir una millor pràctica per a tots els públics. A tot això se li sumen les diferents activitats i esdeveniments esportius, a tots els nivells, que la ciutat acull de les seves entitats, organitzacions i institucions. Tot plegat amb l’objectiu de promoure l’esport i la pràctica d’activitat física a tota la ciutat.

Un dels actius que s’està promovent durant tota la Candidatura és l’adhesió donant suport a aquest objectiu de la ciutat. Per això, des de la pàgina web tots els agents que formen Igualada -ciutadans, clubs i entitats esportives, centres educatius, entitats culturals i empreses i comerços- poden donar suport i sumar per aconseguir aquest reconeixement europeu. A part, les associacions comercials i empresarials de la ciutat col·laboraran activament amb aquest recull d’adhesions. Per això, durant certes etapes de l’any 2018 podrem trobar urnes de suport a comerços i establiments locals.

Per aquest motiu, la Unió Empresarial de l’Anoia dóna suport i acompanyament a la Candidatura d’Igualada a Ciutat Europea de l’Esport 2019. A les nostres instal·lacions tenim un punt de votació perquè tu també et sumins per donar suport a aquesta candidatura.Si encara no ho ets, Fes-te de l’equip #Igualada2019! Entra a http://ciutateuropea2019.esportigualada.cat/ i dóna suport a la Candidatura com a persona individual o en nom de la teva empresa.

 

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.