Iguana ja ofereix Wi-Fi 6, la millor connexió sense fils del mercat

17.11.2022

Ja ha arribat a Iguana el més nou en connexió a Internet sense fils, el Wi-Fi 6. Aquesta nova tecnologia és l’evolució dels anteriors Wi-Fi 4 i Wi-Fi 5, i suposa un gran avenç en termes de velocitat i, a més, acaba amb els problemes d’interferències produïts per l’elevat nombre de dispositius connectats simultàniament a una mateixa xarxa Wi-Fi.

El Wi-Fi 6 suposa una millora en tres aspectes bàsics: És més ràpid, és més estable i és més eficient energèticament. És a dir, ofereix una connexió un 40% més ràpida que les versions anteriors; redueix les interferències encara que hi hagi diferents dispositius connectats gràcies a un senyal més estable i amb millores a l’amplada de banda i la tecnologia MU-MIMO; i disminueix la petjada ecològica amb un sistema d’estalvi energètic.

El nou Wi-Fi 6 serà el gran aliat de la xarxa de fibra òptica pròpia d’Iguana de 1000 Mbps per poder oferir als seus clients una experiència de connectivitat com mai havien viscut abans, tant per a particulars com per a empreses.

www.iguana.cat 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.