Immobiliàries de l’Anoia assisteixen a una sessió online sobre els Ajuts per a la Rehabilitació de l’Ajuntament d’Igualada

09.06.2021

L’Ajuntament d‘Igualada va fer públic, recentment, els nous ajuts per la rehabilitació de pisos i destinar-los a la borsa de lloguer assequible. Amb un import del 100% del pressupost protegible, aquesta subvenció té un límit de 20.000€ per habitatge i el termini per sol·licitar-lo finalitza el proper 31 de juliol.

Per resoldre els dubtes relacionats amb aquesta nova línia d’ajuts, la sectorial d’immobiliaris de la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA immobiliaris) va organitzar una sessió informativa per abordar totes aquestes qüestions plantejades.

Aquesta sessió informativa va comptar amb la intervenció de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells; de la regidora d’Acció Social i Habitatge, Carme Riera; la lletrada de Serveis Jurídics de l’Ajuntament, Carmina Vives; de l’administrativa del Departament d’Habitatge del consistori, Victoria Aparicio, i de la cap del Servei d’Infància i Habitatge de l’Ajuntament d’Igualada, Ma José Fernández Gamero, qui va fer l’exposició tècnica del contingut d’aquests ajuts.

Els agents immobiliaris es van mostrar molt interessats en aquesta subvenció que pot facilitar que alguns propietaris de pisos puguin posar al mercat de lloguer assequible els seus habitatges reformat.

Els assistents també van aprofitar la trobada per reiterar la necessitat que els baixos dels edificis i els altells sota teulada puguin habilitar-se com a habitatges, ja que actualment no es pot atendre la demanda d’habitatge de lloguer a la nostra ciutat i també que es mobilitzi l’habitatge buit i es generi nou habitatge no només a Igualada sinó també a tota la comarca.

Aquesta ha estat una de les sessions que periòdicament organitza la sectorial immobiliària adreçada als seus integrants sobre temes d’interès d’actualitat pel sector. A més, des de la sectorial s’estan organitzant reunions amb els diferents representants de partits polítics per conèixer les seves propostes sobre el tema de l’habitatge.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.