Informació laboral (ajuts, ERTOS, …)

08.04.2020

*Criteris i recomanacions a tenir en compte per la tramitació d’ERTES derivats del COVID19

*Actuació de les empreses en l’àmbit laboral en relació al Covid-19. Preguntes i respostes

*”Recomanacions per a empreses i persones treballadores sobre actuacions vinculades a les situacions que es puguin produir per l’efecte del coronavirus SARS-CoV-2”. Document negociat i acordat per Foment del Treball, juntament amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, CCOO, UGT i PIMEC

*Circular laboral
Compensació de pèrdues per al treball autònom a Catalunya

*Ajuts a les persones treballadores autònomes
· Ajuts Generalitat de Catalunya
· Ajuts Govern Espanyol (arxiu adjunt)

*Ajuts al comerç, moda i artesania (informació i accés als tràmits)
Convocatòries per al sector Comerç CLICA AQUI
Convocatòria per al sector Moda CLICA AQUI
Convocatòries ARTESANIA CLICA AQUI

*Circular fiscal
“Suspensió durant el període d’estat d’alarma de la presentació i pagament d’impostos propis i cedits a la Generalitat de Catalunya

*Caducitat de certificats electrònics
L’Agència a Tributària informa, en relació als certificats electrònics caducats o propers a caducar, que permet l’ús dels certificats caducats a la seva seu electrònica d’acord amb el que preveu Reial Decret 463/2020, de 14 de març. És possible que el vostre navegador habitual no ho permeti en aquest cas es recomana utilitzar FireFox . Us adjuntem més informació en el document adjunt.

*Correus
Modificació de mesures extraodinàries adoptades per Correus davant la pandèmia del Covid19, per la pràctica de les notificacions admnistratives i judicials (adjuntem document)

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.