J. Regordosa Recursos Humans celebra aquest any 2023 el seu 20è aniversari

18.05.2023

L’empresa J. Regordosa Recursos Humans va iniciar la seva activitat a Igualada l’any 2003, oferint serveis de selecció de personal, selecció de directius i consultoria en recursos humans.

Durant aquests vint anys, l’empresa ha participat en més de 1.500 processos de selecció per a les principals empreses i entitats de la comarca, havent realitzat milers d’entrevistes i avaluacions de perfils. Aquest fet ha permès a la firma disposar d’una àmplia base de dades de contactes professionals i esdevenir un dels referents a la comarca en la intermediació en el mercat de treball. Des d’aquestes línies, J. Regordosa Recursos Humans vol donar les gràcies a totes les persones, empreses i entitats que durant aquests vint anys han col·laborat amb ells i els han donat la seva confiança.

www.jregordosa.com

Altres notícies

Sofamel, guardonada als premis CEPYME 2023

Sofamel, guardonada als premis CEPYME 2023

L’empresa anoienca i associada a la UEA, Sofamel, va ser guardonada el passat 29 de gener en l’entrega de la Xa edició dels Premis Cepyme 2023. Aquests prestigiosos premis són atorgats per la Confederació Espanyola de la Petita i Mitjana Empresa (CEPYME), els quals...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.