Ja disponible el nou número de la UEA Magazine

15.11.2022

La Unió Empresarial de l’Anoia acaba de publicar un nou número de la revista econòmica i empresarial, editada i publicada per la mateixa entitat,

Es tracta del número 56 del mes de novembre de 2022. Aquest nou número porta com a titular “Menys petjada. Més empremta”. A dins aquesta revista hi trobaràs actualitat empresarial, i tota la informació de les activitats de l’entitat. Es publica cada 4 mesos amb una tirada de 1.500 exemplars que es distribueixen gratuïtament a les empreses de l’Anoia, el Bages, Baix Llobregat, Conca de Barberà, La Segarra, entre altres comarques, i també a institucions i associacions.

La UEA Magazine forma part de l’APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català), un fet que permet que la UEA Magazine tingui molta més visibilitat i ressò, tenint visibilitat per tot Catalunya gràcies a aquest suport i a la integració de la plataforma iQuiosc.cat.

Al web de la UEA hi trobaràs el nou número: https://www.uea.cat/publicacions/uea-magazine/

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.