Ja disponible el nou número de la UEA Magazine

15.11.2022

La Unió Empresarial de l’Anoia acaba de publicar un nou número de la revista econòmica i empresarial, editada i publicada per la mateixa entitat,

Es tracta del número 56 del mes de novembre de 2022. Aquest nou número porta com a titular “Menys petjada. Més empremta”. A dins aquesta revista hi trobaràs actualitat empresarial, i tota la informació de les activitats de l’entitat. Es publica cada 4 mesos amb una tirada de 1.500 exemplars que es distribueixen gratuïtament a les empreses de l’Anoia, el Bages, Baix Llobregat, Conca de Barberà, La Segarra, entre altres comarques, i també a institucions i associacions.

La UEA Magazine forma part de l’APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català), un fet que permet que la UEA Magazine tingui molta més visibilitat i ressò, tenint visibilitat per tot Catalunya gràcies a aquest suport i a la integració de la plataforma iQuiosc.cat.

Al web de la UEA hi trobaràs el nou número: https://www.uea.cat/publicacions/uea-magazine/

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.