Joan Domènech és ratificat com a president de la UEA

20.09.2018

Aquest dijous al vespre, la Unió Empresarial de l’Anoia ha celebrat l’Assemblea General Extraordinària, una convocatòria oberta als socis de la patronal anoienca, i que tenia com a ordre del dia la intervenció del president sortint, Blai Paco i la intervenció i ratificació del president entrant, Joan Domènech. Blai Paco va anunciar el passat 30 d’agost, davant la Junta Directiva de l’entitat la seva renúncia com a president, després de 5 anys al capdavant de la UEA. Paco va emetre un comunicat on va anunciar als socis de l’entitat que havia superat amb escreix el temps que es va proposar inicialment i creu que ara és el moment, amb l’entitat plenament consolidada, de passar el relleu a un nou president.

Blai Paco s’ha dirigit aquest vespre als socis i a la junta directiva de l’entitat afirmant que “la Unió Empresarial de l’Anoia m’ha aportat moltes coses. Ha estat una decisió molt difícil. Mai és el moment per prendre aquest tipus de decisió, però és evident que si analitzes l’entitat i la coneixes -com crec que és el meu cas-, hi ha un moment d’inflexió i és per això, que després del Sopar i ara que l’activitat, gairebé sempre frenètica, ha baixat el ritme, he cregut que ha estat el moment oportú per fer-ho”.

Paco ha donat un agraïment especial a la Junta Directiva de l’entitat per haver gestionat amb facilitat el traspàs a un membre de la Junta “el meu mandat tenia dues idees clau: 25 membres, 25 presidents. Tot membre de Junta ha de representar l’entitat i sé que en Joan vol continuar en la mateixa línia. I l’altra és que l’empresari de la comarca volgués formar part d’aquest projecte, de la nostra entitat. Un projecte on tothom s’hi ha sentit identificat. Em sento molt orgullós de formar part de l’entitat” i que “Gràcies a la seva visió, ambició i il·lusió fa que avui dia gaudim d’esdeveniments, projectes, accions i sectorials que ens confirmen que som una referència d’àmbit territorial”. Paco ha afegit que “és bonic marxar en un moment dolç i quan l’entitat té una referència gràcies a tots els projectes engegats. Com a entitat hem demostrat que tenim les portes obertes. Som una entitat oberta, sense pors i generosa, i en la qual, la seva essència principal és la de ser una empresa de serveis que es deu al soci. M’he sentit estimat”, ha conclòs.

Poc després, s’ha procedit a la votació on ha quedat per aprovada per unanimitat la ratificació del nou president de la UEA, Joan Domènech. Domènech també ha tingut paraules per als socis de l’entitat i ha donat les gràcies a Paco per la seva confiança dipositada fa cinc anys perquè ell formés part de la seva junta directiva “El canvi que ha sofert l’entitat és brutal. Em trobo amb un empresariat molt diferent que el que hi havia abans. Fa 20 anys que sóc soci de l’entitat, 25 que sóc empresari, així que pràcticament, des dels meus inicis. El meu objectiu és el de garantir la continuïtat del projecte encetat per en Blai. No és un mandat nou, és la continuïtat d’un nou projecte començat fa cinc anys i que té molt d’èxit”, ha sentenciat. Domènech ha volgut manifestar que vol continuar amb el mateix lideratge que el que ha iniciat Paco durant el seu mandat, projectant una patronal comarcal de referència i que els projectes iniciats continuïn tenint la mateixa mecànica d’èxit, com també, que l’entitat estigui representada per qualsevol membre de Junta de l’entitat. Domènech ha volgut concloure el seu discurs donant les gràcies a la Junta Directiva per fer-li costat i per estar disposada a seguir amb el mateix compromís de projecte.

Joan Domènech, el nou president de la Unió Empresarial de l’Anoia és des de fa cinc anys, el president de Fira Igualada, membre de junta de TIC Anoia; i en la seva faceta empresarial, fundador de la productora audiovisual Rosebud Films i de l’agència de comunicació global Boxcom.

La Junta Directiva de l’entitat es mantindrà fins a finalitzar la legislatura, en la convocatòria d’eleccions l’any 2019.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.