Joan Domènech és reelegit nou president de la Unió Empresarial de l’Anoia

29.11.2019

La Unió Empresarial de l’Anoia ha celebrat aquest dijous l’Assemblea General Extraordinària oberta als socis de la patronal anoienca amb un únic punt en l’ordre del dia: l’elecció del president i els membre de la Junta Directiva.

Atès que només s’ha presentat una sola candidatura, l’Assemblea de socis ha escollit, sense necessitat de celebrar cap votació, a Joan Domènech, nou president de la Unió Empresarial de l’Anoia. Després d’un any al capdavant de l’entitat seguint el projecte iniciat per l’ex president Blai Paco, Domènech ha estat reelegit president de la patronal anoienca, sense presentar-se cap objecció al respecte.

La Junta Directiva que l’acompanyarà en aquest nou mandat està formada per catorze empresaris/es de la comarca: Xavier Bustos (Comercial Godó), Joan Mateu (Macasa), Xavier Badia (Curtits Badia), Montse Duch (Mevir SA), Carles Carol (Espai Gastronomia), Míriam Pujol (Grup Calaf), Joan Tristany (Tristany & Trull SL), Domingo Sánchez (Dorsan Filtració), Josep Parera (Instal·lacions Parera), Marta Calzada (Finques Rambles), Aida Torrens (Petromiralles), Antonio Egea (Text 51), Xavier Seuba (Arrusé Group) i Xavier Carles (Grup Carles).

En el seu discurs, ja com a president, Joan Domènech, ha donat les gràcies, en primer lloc, a les persones que fins ara han format part de la Junta de la UEA “pel compromís constant que sempre han demostrat amb l’entitat”, i als i les nous/ves membres “els ha agraït la confiança que han dipositat en ell al haver acceptat el repte d’iniciar junts una nova etapa a la UEA” i va exposar les línies de treball de la nova etapa.

En aquest sentit, Domènech ha destacat que en aquest mandat ell forma part d’un equip de quinze persones i per això vol donar més responsabilitat i representació als nous membres de la Junta Directiva en els diversos organismes i entitats on la UEA hi forma part.

El president de la patronal també ha fet un balanç del darrer any, destacant que ha pogut gaudir de prop el què és l’entitat per l’empresariat i tot el que es pot fer per ajudar a l’empresa, talent i territori. Ha afirmat que la UEA “és una entitat forta i representativa amb gent compromesa i amb gent que representa la UEA en molts àmbits”.

Domènech ha subratllat, que tot i començar una nova etapa, “seguirem la línia estratègica entomada per la Junta anterior, perquè ha funcionat molt bé, i sumarem altres accions que permetin el creixement i el posicionament de l’entitat i la competitivitat de les empreses”. En aquest sentit, i fruit de l’èxit de la metodologia, la UEA seguirà treballant per sectors econòmics i col·lectius, reforçant els existents, ampliant el dels autònoms “i creant nous grups com el turisme i gastronomia, i els enginyers”.

El president de la UEA també ha exposat altres línies estratègiques a treballar per a la millora de les empreses com és el desenvolupament dels recursos humans, “un tema reiteratiu que preocupa a les empreses i que des de la patronal hem de reforçar per assolir que l’Anoia esdevingui un hub de talent”.

En la línia de de posicionar l’entitat, Joan Domènech ha assegurat que la UEA “és un referent entre les patronals catalanes” i l’objectiu és seguir “el bon camí iniciat” i reforçar aquest posicionament “amb l’impuls d’una plataforma de noticies, dades i estadístiques d’interès empresarial”.

Joan Domènech, el nou president de la Unió Empresarial de l’Anoia, és des de fa sis anys president de Fira Igualada, i en la seva faceta empresarial, és director del departament audiovisual de l’empresa Immersive Planet, especialitzada en parcs temàtics, i fundador de la productora audiovisual Rosebud Films i de l’agència de comunicació global Boxcom

 

 

 

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.