Jornada – Reptes i avantatges de la digitalització empresarial: Què, com i perquè?

05.11.2018

La transformació digital suposa no només un repte en un futur immediat per totes les empreses sigui quin sigui el seu sector industrial, també representa una oportunitat per posicionar-se, ser més competitius i poder afrontar un entorn diversificat, sense fronteres i on la tecnologia i les seves aplicacions transformen els productes en serveis i exigeixen més implicació a les empreses i els fabricants.

En aquesta sessió, que tindrà lloc el proper divendres 23 de novembre, Carles Soler, Enginyer de Telecomunicació (UPC) i MBA (ESADE), ens parlarà de que el concepte Indústria 4.0 porta associada la transformació digital de les organitzacions, i que malgrat començar en la indústria manufacturera avui ja afecta a tots els sectors. Els nous perills i les noves oportunitats han d’estar identificats per ajustar l’actuació de les empreses. Ens presentarà una eina elaborada per la Comissió Indústria 4.0 d’Enginyers de Catalunya, per entendre millor el valor que aporta la Indústria 4.0, i ajudar-nos en la seva implantació per incrementar la competitivitat empresarial.

I com ho podem fer? Carles Miranda, Coordinador del programa Indústria 4.0 a ACCIÓ ens presentarà les eines i els mecanismes de suport, econòmic i tècnic, que les empreses tenen al seu abast, compartint casos d’èxit i facilitant-nos tota la informació d’aquestes ajudes i com accedir-hi.

Objectiu de l’acte

Conèixer les dimensions de la Indústria 4.0, com abordar els reptes i oportunitats que planteja per a la empresa i la indústria i els riscos de no fer-ho.

Adreçat a:

Empresaris, directors o gerent d’empreses i caps de projectes.

Programa

09.00 h: Esmorzar networking

09.20h: Benvinguda

09.30h: “Indústria 4.0. Com identificar els reptes de la transformació digital” a càrrec de Carles Soler, Enginyer de Telecomunicació (UPC) i MBA (ESADE), Director de Casiopea Robotics, consultoria estratègica en robòtica col·laborativa i de serveis, i President de la Fundació educaBOT.

10.20h: Com les PIMES catalanes estan utilitzant les eines i mecanismes públics de suport a la Indústria 4.0 d’ACCIÓ?. Serveis disponibles actualment. A càrrec de Carles Miranda, Coordinador del programa Indústria 4.0 a ACCIÓ, Agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya.

10.45h: Torn obert de preguntes

11.00h: Fi de la jornada

L’acte és gratuït. Es prega confiramció d’assistència per correu electrònic a anna@uea.cat

Organitzen:

 

 

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.