Judith Viader, CEO de Frit Ravich, pròxima convidada al 6è Dinar amb Perspectiva de la UEA

17.07.2025

La UEA torna a organitzar una nova edició dels Dinars amb Perspectiva. En aquesta ocasió, es comptarà amb la participació de Judith Viader, CEO de Frit Ravich, qui oferirà una ponència centrada en el seu recorregut com a líder i el cas de l’èxit de l’empresa familiar que dirigeix; i a la vegada, exposarà com s’ha dut a terme el creixement empresarial de l’organització, com han apostat per la digitalització i la intel·ligència artificial; i la gestió del talent a l’empresa.

Frit Ravich és una de les empreses més reconegudes del sector de l’alimentació en l’àmbit estatal, amb seu a Maçanet de la Selva. L’empresa, d’origen familiar, va ser fundada l’any 1963 per Josep Maria Viader, actual president, i dirigida des de l’any 1997 per la seva filla Judith Viader, qui va prendre el relleu generacional de la propietat de l’empresa, liderant l’expansió de negoci i el desenvolupament de la marca i la distribució. Són fabricants de patates xips, snacks i fruits secs amb marca pròpia i distribuïdors de marques externes d’empreses tan consolidades com Mars Espanya, Nestlé o Ferrero, atenen 50.000 punts de venda setmanalment. Operen en el canal alimentació, hostaleria, impuls i granel. Aquest model de gestió dual els permet aprofitar el millor dels dos mons per aportar valor als seus consumidors i clients. Van tancar l’any 2023 amb unes vendes de 302 milions d’euros i amb un equip de més de 1.1000 professionals. Estan presents en el territori nacional i, des de 2015, amb la seva filial a França. A més, tenen presència internacional en més de 25 països.

Anteriorment, Judith Viader havia desenvolupat diverses funcions internes en operacions, gestió comercial o controlling, fins ocupar la Direcció de Màrqueting, amb l’objectiu de consolidar el posicionament de la companyia i passar de ser una empresa local a una empresa nacional i iniciar el camí internacional. Judith Viader és vicepresidenta de la FIAB, presidenta del Clúster Foodservice, membre del Comitè HORECA d’AECOC, membre del Consell d’Administració d’ACCIÓ, membre del Consell del Mecenatge en Recerca, Desenvolupament i Innovació de Catalunya, patrona de la Fundació Eurecat, membre del Consell Directiu del Fòrum Carlemany, fundadora del Institut Food Service i membre del Consell Territorial de Caser a Catalunya. Des de 2020 és presidenta del Patronat Politècnica UdG i membre del Consell Social de l’UdG.

Recentment ha estat premiada amb el guardó CaixaBank Premio Empresaria 2024 en reconeixement a la seva visió estratègica i lideratge transformador. L’ Actio Women 2024 d’Actio Global és el guardó que posa en valor la seva visió transformadora, innovadora i inconformista. També ha rebut el premi Personalitat 2023 de Cecot en reconeixement a la seva trajectòria professional. Judith Viader ha estat inclosa a la llista ‘Best CEO 2023’ de la prestigiosa revista Forbes. En el seu palmarès destaca també el premi Internacional IWEC a Lima (Perú) que va rebre el 2013, una iniciativa promoguda per les Cambres de Comerç de Barcelona, Manhattan i la Federació de Cambres de Comerç de la Índia que reconeix algunes de les millors iniciatives empresarials dirigides per dones en tot el món. Aquell mateix any la companyia rebia el premi a Millor iniciativa empresarial atorgat per El Periódico en el marc de la cerimònia del Català de l’any. El 2011, Judith Viader era distingida amb el Premi a la Comercialització de Fundació Internacional de la Dona Emprenedora (FIDEM) i la Cambra de Comerç de Barcelona i el 2010 era finalista al Premi a l’Emprenedor de l’any organitzat per Ernst & Young en col·laboració amb l’IESE i BNP Paribas.

Judith Viader ha estat recentment reconeguda per segon any consecutiu per la revista Forbes com una de les 25 Dones CEO que hauries de conèixer el 2024 a Espanya.

Aquest Dinar amb Perspectiva serà una oportunitat única per conèixer de primera mà com s’ha consolidat un model de negoci d’èxit, combinant tradició i innovació, i per compartir experiències entre professionals i empresariat del territori.

L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim dijous dia 25 de setembre a Can Macià a partir de les 12:45h. El preu per a associats a l’entitat és de 55€ i per a no associats, de 70€. L’acte és obert a tothom que vulgui assistir-hi, prèvia inscripció. Les inscripcions poden fer-se a www.uea.cat / bet@uea.cat

Els Dinars amb Perspectiva

Els Dinars amb Perspectiva -organitzats per la Unió Empresarial de l’Anoia- són un cicle de dinars que són a la vegada, un escenari per enfortir i crear contactes i relacions de negoci, al voltant de ponents de prestigi per conèixer temes d’interès econòmic i empresarial, però també, altres temes d’actualitat.

Fins el moment, han passat convidats com Oriol Amat –economista i catedràtic d’Economia Financera i Comptabilitat de la UPF-; Pedro Nueno -arquitecte tècnic, enginyer industrial i doctor en Administració d’Empreses per la Universitat de Harvard. President honorari de la Xina Europe International Business Schoool i actual professor emèrit d’IESE-; Xavier Marcet, -consultor d’empreses i professor, expert en estratègia, innovació i transformació de les organitzacions-;  Joan Font, fundador i president del Grup Bon Preu; i Josep Ametller, CEO del Grup Ametller Origen.

 

Altres notícies

Èxit d’assistència al primer acte “Aprenentatges a través de l’empresa anoienca” per al col·lectiu UEA Joves amb l’experiència de Calaf Grup en el relleu a l’empresa familiar

Èxit d’assistència al primer acte “Aprenentatges a través de l’empresa anoienca” per al col·lectiu UEA Joves amb l’experiència de Calaf Grup en el relleu a l’empresa familiar

La UEA -a través del col·lectiu UEA joves, dirigit a joves empresaris/es, directius/ves i emprenedors/es d’entre 22 i 35 anys- va organitzar la primera sessió d’un nou cicle de conferències i visites a empreses anomenat “Aprenentatges a través de l’empresa anoienca”....

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.