La 22a Nit Empresarial posarà l’accent en els 40 anys de la creació de la UEA

17.05.2022

La Unió Empresarial de l’Anoia celebrarà una nova edició de la Nit Empresarial UEA, l’acte de referència i reconeixement del sector econòmic i del teixit empresarial de la Catalunya Central: vint-i-dos anys de reconeixement, cohesió empresarial i aposta pel territori.

La 22a Nit Empresarial UEA tindrà lloc el proper dijous 16 de juny al Poliesportiu Les Comes d’Igualada. El president de la Unió Empresarial de l’Anoia, exposa que: “Volem tornar a on vam celebrar l’última Nit Empresarial UEA abans de la pandèmia” i que “Estem molt contents i agraïts de poder-ho celebrar de nou a Les Comes, un espai que actua com la casa dels esports, i on reflecteix els valors que connecten amb la cultura empresarial: el treball en equip, la competició, el sacrifici, la superació, la constància… Tenim ganes de retrobar-nos, estrènyer llaços i celebrar l’èxit, però també, la fortalesa del teixit empresarial del nostre territori”.

40 anys mirant al futur

La UEA celebra enguany els seus 40 anys de la seva creació: 4 dècades al costat de les empreses; atenent les necessitats empresarials; implicada directament en la promoció i reactivació de l’Anoia; participant en polítiques actives de les diferents administracions públiques, acompanyant a les empreses a reclamar tot allò que els hi manca o els minva la seva competitivitat… Tot en benefici de la millora i el progrés econòmic i social de la comarca. Amb “40 anys mirant al futur”, no només es vol parlar del passat i de la trajectòria com a patronal i entitat empresarial de referència; sinó que es vol posar el focus en una mirada posada cap al futur. Per aquesta raó és la imatge i eslògan escollit per a l’edició d’enguany.

Tornen els Premis UEA

L’eix central de la Nit Empresarial UEA és el lliurament dels Premis UEA, uns guardons que tenen per objectiu reconèixer les iniciatives empresarials, la seva trajectòria, la feina diària dels empresaris i empresàries, i la seva contribució al desenvolupament econòmic de la comarca. Enguany, com a novetat, la Junta Directiva de la UEA proposarà les candidatures guanyadores a les següents categories: Premi UEA a la trajectòria empresarial, Premi UEA a la capacitat emprenedora, Premi UEA a l’empresa innovadora i Premi UEA al compromís social. El veredicte i el lliurament de la 22a edició dels Premis UEA es farà públic en el transcurs de al Nit Empresarial. Durant aquests dos anys de pandèmia, la Unió Empresarial de l’Anoia no va celebrar cap convocatòria de cap categoria en concret dels Premis UEA; a causa de la situació econòmica i empresarial complexa, viscuda arreu de la comarca, però també, arreu del país per les restriccions i dificultats generades per la Covid-19. I és que ateses les circumstàncies, totes les empreses i professionals autònoms van haver-se de reinventar, esforçar-se i treballar de valent per salvar els llocs de treball i tirar endavant la comarca.

Això no obstant, l’entitat sí que va lliurar una rèplica dels Premis UEA a totes les seves empreses associades com a mostra del compromís i la cooperació del teixit empresarial.

Candela Figueras, presentadora de la 22a Nit Empresarial UEA

L’esdeveniment estarà presentat per la comunicadora i guionista, Candela Figueras. Figueras, nascuda a Montblanc el 1984 i llicenciada en Comunicació Audiovisual, va debutar al matinal “El matí i la mare que el va parir” de Ràdio Flaixbac i va seguir formant-se com a presentadora d’informatius a 8TV i a Televisió de l’Hospital. La seva carrera professional sempre s’ha mogut a cavall entre la televisió i la ràdio. Destaquen les 7 temporades a “La segona hora” de Rac1, programa d’humor líder a Catalunya en la seva franja horària i la temporada al programa APM? De Catalunya Ràdio (2020-21). En televisió, ha presentat gales com “La Nit de Merlí” i “La Grossa” de Cap d’Any i de Sant Jordi. També ha estat una de les cares visibles del programa “Batalla Monumental” i de “Globus Sonda” de TV3. I ha escrit guions per programes culturals i d’entreteniment com “Tarda Oberta”, “Escala Humana” i “L’Altra Cara”.

Inscripcions obertes

A partir d’avui, les inscripcions a la 22a Nit Empresarial UEA ja estan obertes. El preu per als socis UEA és de 65€ per persona, i per a empreses no associades, 75€. El preu inclou l’accés a l’esdeveniment, el sopar i la copa chill-out final. La data límit d’inscripció és per al proper divendres 10 de juny p0er garantir l’assignació de taula. L’acte és obert a tota empresa i professional que vulgui assistir-hi, sota confirmació d’assistència.

Inscripcions i més informació: www.uea.catuea@uea.cat – 93 805 22 92 (Link directe a les inscripcions: https://cutt.ly/YHnGpvs)

La 22a Nit Empresarial UEA compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, la Diputació de Barcelona i l’Incasòl; el patrocini de MGC Mútua, Servisimó, Caixa Bank, GCTPlus ETT, Rivisa, Aigua de Rigat, CONRE, el Consell Social de la Universitat de Lleida, Autobomba, Parcmotor, la MICOD, l’Invest in the Center of Catalonia, Control Financer, Masats, Comercial Godó, Dorsan Filtración i Labin; i a la col·laboració de Canal Taronja, Schweppes, Via Empresa i Àuria Grup.

 

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.