La Fundació UEA i Comercial Godó signen un acord de col·laboració per impulsar accions que fomentin i promoguin el progrés econòmic i social de l’Anoia

27.11.2023

La Fundació de la Unió Empresarial de l’Anoia (Fundació UEA) rep una col·laboració de l’empresa anoienca Comercial Godó per a la consecució dels projectes que té en marxa la fundació en l’actualitat. Aquesta donació permetrà a la fundació poder  impulsar diverses accions vinculades a l’ocupació i a l’emprenedoria, fomentar les vocacions industrials, donar suport a empresaris i empresàries en situació de dificultat i crear vincles i xarxa amb altres entitats, organismes i institucions de la comarca.

Aquesta donació és una mostra del compromís que té Comercial Godó  per a la millora social, econòmica i mediambiental del territori, contribuint en aquest sentit, al benestar i millora de la societat, amb la creació de noves oportunitats laborals o l’apoderament d’un col·lectiu, entre altres, tal com porta fent amb els més de 50 anys d’activitat i trajectòria empresarial.

La signatura d’aquest conveni de col·laboració es va formalitzar per Xavier Bustos, gerent de Comercial Godó; i per Joan Mateu, president de la Fundació Unió Empresarial de l’Anoia. Tant l’empresa com la fundació mostren un ferm compromís, compartint els mateixos objectius i valors, col·laborant en aquest sentit i de manera estreta per al progrés econòmic, social i laboral de l’Anoia.

 

 

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.