La Fundació UEA i la Fundació Impulsa signen un acord de col·laboració per sumar esforços i crear un futur millor per als joves de l’Anoia

20.07.2023

La Fundació de la Unió Empresarial de l’Anoia (Fundació UEA) i la Fundació Impulsa signen un conveni per establir un marc de col·laboració amb l’objectiu de complementar la tasca d’ambdues fundacions i cooperant, en aquest sentit, en els diversos projectes que les dues fundacions, desenvolupen per al progrés econòmic i social del territori.

De fet, la Fundació UEA té la finalitat d’orientar professionalment joves d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius del territori de l’Anoia, i així vetllar i retenir el talent que asseguri la continuïtat i progrés econòmic de l’Anoia; el relleu en el teixit empresarial; i que aquest nou personal estigui ben format segons les necessitats dels sectors industrials. I per l’altra banda, la Fundació Impulsa promou la igualtat d’oportunitats entre els joves, oferint beques i un acompanyament integral a joves en situació de vulnerabilitat socioeconòmica per tal que cursin cicles de FP i la seva posterior inserció laboral, per tal de generar una oportunitat de futur real a nivell professional.

En aquest sentit, l’objectiu principal d’aquesta col·laboració és que la Fundació UEA i la Fundació Impulsa sumin esforços, gràcies a aquesta complicitat i voluntat de cooperació, per tal de crear un futur millor per als joves. Algunes d’aquestes col·laboracions estaran basades en treballar conjuntament en projectes d’orientació professional; la participació al projecte Aula: Professions del Futur, per poder visitar les empreses del territori i conèixer de més a prop la realitat dels sectors industrials i empresarials de la comarca de la Fundació UEA; la col·laboració amb el programa d’emprenedoria de la Fundació UEA, entre altres projectes.

La signatura d’aquest conveni de col·laboració es va formalitzar per Carles Cuyàs, president de la Fundació Impulsa i per Joan Mateu, president de la Fundació de la Unió Empresarial de l’Anoia (Fundació UEA). En aquesta signatura també hi va ser present Xavier Carles, ambaixador de la Fundació Impulsa a l’Anoia.

Ambdues fundacions es mostren molt satisfetes de poder col·laborar perquè comparteixen la missió de promoure la formació, l’orientació i la inserció laboral dels joves, amb la voluntat de generar-los oportunitats reals perquè es puguin forjar un millor futur professional, fomentant la seva ocupació en el món laboral.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.