La primera edició del Postgrau en Direcció de Recursos Humans cursat a Igualada es clausura amb nota alta

24.02.2017

Bona nota, bon ambient, i sobretot bona metodologia de treball. Aquest seria el resum del què ha estat la primera edició del Postgrau en Direcció de Recursos Humans i Desenvolupament de Competències cursat a Igualada. Una formació co organitzada per la Unió Empresarial de l’Anoia i la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona i que ha comptat amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada i el Campus Universitari d’Igualada.

Divendres va tenir lloc a la mateixa Universitat, la cerimònia de clausura on els tretze alumnes participants, tots de sectors molt heterogenis, van rebre el diploma acreditatiu d’haver superat el curs.

Tant els alumnes com els diferents professors que han impartit els mòduls han destacat el bon ambient que s’ha generat entre els participants, creant un grup molt cohesionat, fet que ha ajudat a poder treballar de forma molt adequada aquells mòduls que demanen una forta implicació emocional.

De fet d’entre les valoracions dels alumnes destaca la innovadora metodologia de treball que s’ha aplicat al llarg de tot el postgrau: l’Ad-Hoc Training Emotions, un mètode que busca la reflexió individual i col·lectiva a través de l’observació, la conducció de grups de treball, i el feedback. “M’ha semblat excel·lent el treball d’autoconeixement i desenvolupament de competències personals que he pogut fer, una eina molt valuosa per al creixement personal i professional”, comenta una de les alumnes.

També la qualitat professional de tot el professorat, la seva disponibilitat envers els alumnes, i el fet d’haver pogut cursar un postgrau com aquest a Igualada, han estat altres de les opinions ben valorades segons els recents diplomats.

En l’acte de clausura el president de la UEA, Blai Paco, va afirmar que “l’Anoia necessita professionals ben formats i un perfil clau són els professionals de l’àrea de recursos humans que han d’ajudar a les empreses a captar i retenir el talent que tant necessari és dins de les organitzacions”.

L’èxit d’aquesta primera edició del Postgrau, anima a la Unió Empresarial de l’Anoia a seguir apostant per apropar a la comarca i als seus professionals la formació executiva de qualitat, dotant de coneixements i experiències pràctiques als gerents i comandaments intermedis de les nostres empreses i fer-les així més competitives, professionalitzades i amb més recursos per saber gestionar els canvis als que cada dia s’han d’enfrontar.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.