La Sectorial Immobiliària de la UEA organitza una xerrada sobre la regulació dels arrendaments d’habitatge

21.05.2024

El passat divendres 9 de  maig va tenir lloc una sessió organitzada per la sectorial immobiliària de la UEA. La sessió  va tenir  lloc a la Unió Empresarial de l’Anoia i va anar  a càrrec  de Rosalia Marcé advocada especialista en dret Immobiliari. L’objectiu de la sessió era el d’aclarir  els dubtes, que les moltes i recents normatives sobre el habitatge i el lloguer,  generen en el sector immobiliari de la comarca.

Catalunya aplica des del 16 de març de 2024 la limitació del preu del lloguer en els municipis on hi ha escassetat d’habitatges. Recentment el Govern ha aprovat un nou  decret llei que regula els arrendaments temporals i el lloguer d’habitacions, aquest decret llei modifica diversos articles de la Llei catalana del dret a l’habitatge (18/2007) i per tant genera encara més dubtes en la regulació dels lloguers a Catalunya.

La sectorial immobiliària  agrupa una trentena d’ agents immobiliaris de la comarca de l’Anoia  i té per objectiu ser un òrgan de trobada, debat i intercanvi d’ opinions de les empreses del sector.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.