La sectorial logística de la UEA organitza formacions per a l’especialització del seu sector

18.04.2018

Per a la sectorial logística de la Unió Empresarial de l’Anoia -que agrupa empreses del sector del transport i la logística de la nostra comarca-, la impartició d’accions formatives ha estat una de les propostes que han sorgit de les reunions d’aquest sector donada la manca d’oferta formativa a l’Anoia. La problemàtica de la manca de personal especialitzat és un altre dels fronts on treballarà la sectorial, a part d’altres temes que afecten el sector com les infraestructures.


En aquest sentit, la sectorial logística ha organitzat un curs sobre la nova normativa de subjecció de càrregues. Es tracta d’una normativa que entrarà en vigor el proper mes de maig de 2018 i que determina una sèrie de normes tècniques, que hauran d’aplicar-se en la subjecció de les càrregues en els camions i que també regularà les inspeccions tècniques que es faran als vehicles comercials en el territori espanyol.


“Responsable de Transports i Expedicions”, el proper curs que arrencarà al maig


Aquesta propera acció que realitzarà la UEA es farà durant el mes de maig i portarà com a títol “Responsable de Transports i Expedicions”, un curs de 24 hores que té per objectiu proporcionar als assistents el marc de comprensió estratègic i operatiu per treballar en la gestió dels transports i les expedicions i brindar un conjunt de tàctiques i eines pràctiques orientades al desenvolupament diari de l’activitat en termes d’organització i planificació del servei.


La UEA, en la seva aposta per poder donar una resposta més eficient i concreta a les necessitats específiques de les empreses (que solen ser comunes o similars en el si d’un mateix sector) està treballant la dinamització empresarial de manera sectoritzada. Actualment la UEA ja compta amb sis sectorials constituïdes que són les del metall, paper, químic, assessors, transports, logística i immobiliaris.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.