La sectorial UEA Química impulsa un projecte per vincular la FP amb l’empresa

28.12.2022

Recentment, des de la sectorial UEA Química -que aglutina i representa les empreses químiques de la comarca- s’ha impulsat el projecte “Connexió Empresa-FP Química”, que pretén acostar el món de la indústria química als més joves. En aquesta acció -que s’ha desenvolupat mitjançant dues jornades- han participat els estudiants de Grau Mig d’Operacions de Laboratori de l’Institut Milà i Fontanals d’Igualada i els alumnes del Grau Superior de Laboratori d’Anàlisi i Control de Qualitat del mateix institut. L’objectiu d’aquest projecte és el de continuar al costat del talent i dels més joves perquè coneguin el teixit empresarial del nostre territori, unint coneixement, joves, talent i empresa.

A través d’aquesta projecte “Connexió Empresa – FP Química”; s’exposa com pot ser de tranversal la química, exposant els diversos subsectors com el paper, el plàstic, el cuir o la gestió de residus; els llocs de feina i sortides laborals que hi ha en aquest sector empresarial; i també, animar als més joves a seguir formant-se amb tots els actius existents al territori, com els estudis d’Enginyeria Química, el Grau d’Enginyeria Tècnica en adoberia o altres formacions d’especialització del Campus Universitari Igualada-UdL o la Universitat de Lleida.

Aquestes formacions han comptat amb la col·laboració de diversos professionals del sector i empreses que ho han fet possible.

 

 

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.