La sectorial UEA Química impulsa un projecte per vincular la FP amb l’empresa

28.12.2022

Recentment, des de la sectorial UEA Química -que aglutina i representa les empreses químiques de la comarca- s’ha impulsat el projecte “Connexió Empresa-FP Química”, que pretén acostar el món de la indústria química als més joves. En aquesta acció -que s’ha desenvolupat mitjançant dues jornades- han participat els estudiants de Grau Mig d’Operacions de Laboratori de l’Institut Milà i Fontanals d’Igualada i els alumnes del Grau Superior de Laboratori d’Anàlisi i Control de Qualitat del mateix institut. L’objectiu d’aquest projecte és el de continuar al costat del talent i dels més joves perquè coneguin el teixit empresarial del nostre territori, unint coneixement, joves, talent i empresa.

A través d’aquesta projecte “Connexió Empresa – FP Química”; s’exposa com pot ser de tranversal la química, exposant els diversos subsectors com el paper, el plàstic, el cuir o la gestió de residus; els llocs de feina i sortides laborals que hi ha en aquest sector empresarial; i també, animar als més joves a seguir formant-se amb tots els actius existents al territori, com els estudis d’Enginyeria Química, el Grau d’Enginyeria Tècnica en adoberia o altres formacions d’especialització del Campus Universitari Igualada-UdL o la Universitat de Lleida.

Aquestes formacions han comptat amb la col·laboració de diversos professionals del sector i empreses que ho han fet possible.

 

 

 

Altres notícies

Anoia, patrimoni industrial – “La igualadina cotonera”

Anoia, patrimoni industrial – “La igualadina cotonera”

L'Anoia és vestigi i testimoni del seu passat industrial, territori i essència d'un imponent patrimoni industrial de llarga i reconeguda tradició, que avui dia reflecteix el que vàrem ser, el que som i el que ens projecta el futur. Des de la Unió Empresarial de...

Obligació de registre en el Registre de Productors de Producte

Obligació de registre en el Registre de Productors de Producte

Origen de l’obligació El  passat 28 de desembre de 2022 es va publicar al  BOE el nou Reial Decret 1055/2022 d'envasos i residus d'envasos, que inclou l'obligació de la Responsabilitat Ampliada del Productor per als envasos industrials i comercials, així com altres...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.