La UEA apropa la innovació a les empreses de la mà de l’expert Alfons Cornella

26.04.2022

En el moment actual, les empreses i les organitzacions han entès que el canvi i l’adaptació formarà part del seu dia a dia, d’ara en endavant. Una situació en la qual, la innovació esdevé clau, per estar al dia des canvis i la transformació permanent de l’entorn empresarial.

Amb l’objectiu de apostar per la innovació com un repte i que esdevingui una oportunitat, la Unió Empresarial de l’Anoia ha organitzat tres tallers per introduir la innovació a les empreses de la comarca perquè siguin més fortes, resilients, competitives, i garantir la seva continuïtat.

Sota el títol “Tallers d’innovació pràctica a l’empresa”, el reconegut expert en innovació i estratègia empresarial, Alfons Cornella, oferirà en aquesta oportunitat única per les empreses, tot un seguit d’eines pràctiques per entendre com es pot començar a innovar assimilant els punts crítics del procés d’innovació.

En aquest sentit, aquests tallers pretenen ser una drecera per entendre la innovació de manera pràctica, a partir d’experiències reals d’empreses que apliquen models d’innovació en el seu dia a dia, i també, en desenes de projectes.

Per posar facilitats de participació a totes les empreses del territori, la UEA organitza 3 tallers en diferents dates i en diversos punts de la comarca. En aquest sentit, el primer d’aquests tallers tindrà lloc el proper divendres 6 de maig a Igualada; el segon el dijous 26 de maig al CTC de Masquefa per a les empreses de l’Anoia Sud; i el tercer, per a les empreses de l’Alta Anoia, el divendres 10 de juny, a la Sala Felip de Calaf.

Aquests tallers estan adreçats a tot tipus d’empresa, especialment, a aquelles que no vulguin quedar-se enrere. Per a més informació sobre les inscripcions, al web de la UEA: www.uea.cat / 93 805 22 92. – enllaç directe: https://cutt.ly/JGhENaF

Informació sobre Alfons Cornella

Alfons Cornella és consultor de grans empreses, i ha dirigit més de 120 projectes d’innovació en tot tipus d’organitzacions, especialment, en el sector privat. Fundador d’Infonomia i de l’Institute of Next, per a repensar el futur de les empreses i les organitzacions, amb un enfocament especial en innovació de models de negoci. Ha publicat més de 30 llibres, així com centenars d’articles breus sobre innovació, negocis i tecnologia, des de la perspectiva de la transformació de les organitzacions. Alfons Cornella és llicenciat en Física Teòrica per la Universitat de Barcelona, Màster of Science en Information Resources Management per la Syracuse University a Nova Yorka, i té un postgrau en Alta Direcció d’Empreses per ESADE Business School.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.