La UEA celebra l’Assemblea General Ordinària

28.03.2017

Aquest dimarts la Unió Empresarial de l’Anoia ha celebrat l’Assemblea General Ordinària Anual on s’ha presentat la memòria d’activitats i l’estat de comptes corresponents a l´any 2016, i també els projectes previstos per l’entitat per aquest any 2017.

Seguint la línia encetada l’any passat, per aquest 2017 la UEA té previst donar continuïtat al projecte dels Fòrums Empresarials, fent un seguiment de les sectorials creades, i treballar nous sectors com el del packaging, el medi ambient i el del transport.

Una altre de les línies marcades per aquest any és l’aposta per la formació: per a treballadors en actius, per a directius, i a mida per a les sectorials. També s’aposta per a crear espais de networking per a fer contactes.

El President Blai Paco, va afirmar estar orgullós de la situació de l’entitat per que els resultats són satisfactoris, i va llençar un missatge d’optimisme de cara al futur mostrar-se convençut que “aquest any recollirem els fruits sembrats” per que “l’associació cada dia demostra ser més activa, implicada amb les empreses i el territori”.

Altres notícies

Retirada amiant i proposta compra conjunta coberta

Retirada amiant i proposta compra conjunta coberta

Les directrius de la Unió Europea preveuen una retirada de l'amiant de tot el territori abans de l'any 2032. Des d'AEPIC -l'Associació d'Empreses del Polígon Industrial Les Comes- han liderat una iniciativa per valorar la possibilitat de fer una compra conjunta de...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.