La UEA celebra l’Assemblea General Ordinària

28.03.2017

Aquest dimarts la Unió Empresarial de l’Anoia ha celebrat l’Assemblea General Ordinària Anual on s’ha presentat la memòria d’activitats i l’estat de comptes corresponents a l´any 2016, i també els projectes previstos per l’entitat per aquest any 2017.

Seguint la línia encetada l’any passat, per aquest 2017 la UEA té previst donar continuïtat al projecte dels Fòrums Empresarials, fent un seguiment de les sectorials creades, i treballar nous sectors com el del packaging, el medi ambient i el del transport.

Una altre de les línies marcades per aquest any és l’aposta per la formació: per a treballadors en actius, per a directius, i a mida per a les sectorials. També s’aposta per a crear espais de networking per a fer contactes.

El President Blai Paco, va afirmar estar orgullós de la situació de l’entitat per que els resultats són satisfactoris, i va llençar un missatge d’optimisme de cara al futur mostrar-se convençut que “aquest any recollirem els fruits sembrats” per que “l’associació cada dia demostra ser més activa, implicada amb les empreses i el territori”.

Altres notícies

Anoia, patrimoni industrial – “La igualadina cotonera”

Anoia, patrimoni industrial – “La igualadina cotonera”

L'Anoia és vestigi i testimoni del seu passat industrial, territori i essència d'un imponent patrimoni industrial de llarga i reconeguda tradició, que avui dia reflecteix el que vàrem ser, el que som i el que ens projecta el futur. Des de la Unió Empresarial de...

Obligació de registre en el Registre de Productors de Producte

Obligació de registre en el Registre de Productors de Producte

Origen de l’obligació El  passat 28 de desembre de 2022 es va publicar al  BOE el nou Reial Decret 1055/2022 d'envasos i residus d'envasos, que inclou l'obligació de la Responsabilitat Ampliada del Productor per als envasos industrials i comercials, així com altres...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.