La UEA crea la Comissió d� Urbanisme i Mobilitat

27.02.2012

La UEA ha creat la comissió d´urbanisme i mobilitat , una comissió que té per objectiu la de ser un òrgan consultiu en temes urbanístics i de mobilitat que afectin la Comarca i que està integrada per un equip multidisciplinari de professionals, gremis i col•legis professionals.

En el moment de la constitució , la comissió ha quedat integrada pel Col•legi d´Enginyers Industrials, Cambra de Comerç, Gremi de Constructors i promotors d´obres de la Comarca de l´Anoia, Gremi de Blanquers , Gremi de Fusters, Gremi d´Instal.ladors, Col.legi d´Arquitectes, Col•legi d´Aparelladors, Col•legi d´Enginyers Tècnics, Col•legi d´Apis, Agrupació Tèxtil Fagepi i diversos professionals independents membres de Junta de la UEA.

D´entre els objectius de la comissió hi ha, a part del més rellevant que és el de ser un referent de consulta per qualsevol projecte públic o privat, és el d´oferir als professionals un lloc de reunió i d´intercanvi d´idees i de foment de la cooperació entre diferents sectors comarcals en temes urbanístics i d´infraestructures.

La comissió ja ha començat a treballar en vàries temàtiques com l´ampliació del termini llicències d�obres municipals que apliquen els Ajuntaments, les connexions de la variant de la Ronda Sud d� Igualada per connectar amb la Ronda del Rec, la normativa ITE ( Inspecció d´edificis de més de 40 anys ) o
Projecte d�oficina urbanística comú Conca d� Òdena, que permetria unificar criteris i tenir un únic interlocutor en projectes que afectin a més d´un municipi.
Així mateix la Comissió ja s´ha posat en contacte amb els Ajuntaments de la Comarca per a posar-se a la seva diposició en tos aquells temes vinculats al POUM, Pla Director o altres temes urbanístics.

Les comissions assessores de la UEA són òrgans consultius i d´assessorament que s´estructuren en funció de diferents àrees temàtiques. Els seus objectius són els de ser una mitjà dinàmic de participació dels socis en la gestió dels diferents projectes que duu a terme l´entitat i consultiu per als propis òrgans de govern de l´entitat i per a altres organismes i entitats externs. Actualment estan plenament actives la Comissió d´Urbanisme i la Comissió TIC.

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.