La UEA es reuneix amb el Conseller d� empresa i ocupació

18.05.2011

Ahir dimecres el President de la UEA, Ramon Felip i la Secretària General de la UEA, Xussi Muñoz, es van reunir amb el Conseller d´Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena i el responsable de relacions institucionals d´Acció, Jordi Troté.
Els representants de la UEA van presentar els projectes que en aquest moment s´estan portant a terme des de l´Entitat per tal de captar inversions i promoure la dinamització econòmica la Comarca, en aquest sentit es va fer esment de les accions de foment de l´emprenedoria i internacionalització, les accions formatives i les actuacions concretes dirigides a promocionar la nostra Comarca. Els membres de la UEA van aprofitar per presentar al Conseller la XIIa edició del Sopar de l´Empresari que tindrà lloc el proper dia 7 de juny a les instal.lacions de ParcMotor Castellolí sota el lema “Accelera” i que s´ha organitzat per a promocionar i donar a conèixer el potencial d´aquesta infraestructura.

El President de la UEA, Ramon Felip, va insistir en la necessitat que des de la Generalitat es doni capacitat executiva a l´Entitat , ja que té la aptitud, experiència i representativitat per portar a terme i executar projectes de dinamització econòmica . En aquest sentit, el Conseller va manifestar el seu reconeixement a la UEA com a ens interlocutor del territori en matèria econòmica i va remarcar la importància de la unanimitat dels agents econòmics comarcals per a atreure inversions que creïn llocs de treball.
També es va fer un repàs de les infaestructrures que han d´aportar un valor afegit a la Comarca com la connexió de l´Eix Transversal ferroviari amb Martorell i l´Aeroport i les instal•lacions de ParcMotor o el Campus del motor a Castellolí.

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.