La UEA es reuneix amb el Conseller d� empresa i ocupació

18.05.2011

Ahir dimecres el President de la UEA, Ramon Felip i la Secretària General de la UEA, Xussi Muñoz, es van reunir amb el Conseller d´Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena i el responsable de relacions institucionals d´Acció, Jordi Troté.
Els representants de la UEA van presentar els projectes que en aquest moment s´estan portant a terme des de l´Entitat per tal de captar inversions i promoure la dinamització econòmica la Comarca, en aquest sentit es va fer esment de les accions de foment de l´emprenedoria i internacionalització, les accions formatives i les actuacions concretes dirigides a promocionar la nostra Comarca. Els membres de la UEA van aprofitar per presentar al Conseller la XIIa edició del Sopar de l´Empresari que tindrà lloc el proper dia 7 de juny a les instal.lacions de ParcMotor Castellolí sota el lema “Accelera” i que s´ha organitzat per a promocionar i donar a conèixer el potencial d´aquesta infraestructura.

El President de la UEA, Ramon Felip, va insistir en la necessitat que des de la Generalitat es doni capacitat executiva a l´Entitat , ja que té la aptitud, experiència i representativitat per portar a terme i executar projectes de dinamització econòmica . En aquest sentit, el Conseller va manifestar el seu reconeixement a la UEA com a ens interlocutor del territori en matèria econòmica i va remarcar la importància de la unanimitat dels agents econòmics comarcals per a atreure inversions que creïn llocs de treball.
També es va fer un repàs de les infaestructrures que han d´aportar un valor afegit a la Comarca com la connexió de l´Eix Transversal ferroviari amb Martorell i l´Aeroport i les instal•lacions de ParcMotor o el Campus del motor a Castellolí.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.