La UEA es reuneix amb l’administració per fer arribar les necessitats empresarials

17.11.2022

La Unió Empresarial de l’Anoia s’ha reunit aquest dimarts dia 15 de novembre amb Àngel Luis Miguel Rodríguez, director general de Formació Professional de la Generalitat, amb Josep M. Colomé, director de Serveis Territorials d’Educació de la Vegueria del Penedès i de Mar Raluy, coordinadora territorial de Formació Professional a Serveis Territorials d’Ensenyament a la Catalunya Central.

L’objectiu d’aquesta reunió és traslladar a l’administració pública les necessitats que té el territori sobre formació i ocupació, especialment, pel know-how i contacte que té la UEA amb les empreses; i poder col·laborar conjuntament pel progrés econòmic i social del territori. Especialment, una comarca industrial com l’Anoia i on cal una aposta ferma per la Formació Professional.

Altres notícies

Retirada amiant i proposta compra conjunta coberta

Retirada amiant i proposta compra conjunta coberta

Les directrius de la Unió Europea preveuen una retirada de l'amiant de tot el territori abans de l'any 2032. Des d'AEPIC -l'Associació d'Empreses del Polígon Industrial Les Comes- han liderat una iniciativa per valorar la possibilitat de fer una compra conjunta de...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.