La UEA estrena APP per a dispositus mòbils

15.09.2015

Davant la importància de l’ús creixent de dispositius mòbils intel·ligents, i la seva funcionalitat a nivell empresarial, la Unió Empresarial de l’Anoia, amb el suport de la Mútua General de Catalunya, ha creat una aplicació per a dispositius mòbils.

Amb aquesta aplicació la UEA fa una clara aposta per les noves tecnologies, tant implantades en l’àmbit empresarial, i posa de relleu la importància que l’entitat dona a la comunicació. Des de la UEA s’ha creat aquesta aplicació per que ‘una APP és un nou i bon canal de comunicació que facilita a l’usuari l’obtenció de la informació, i la seva interacció’, segons Blai Paco, president de l’entitat.

L’aplicació és senzilla i simple d’ultilitzar, funcional i amb un disseny atractiu que convida a l’usuari a entrar a l’app. Es divideix en 9 mòduls diferents: UEA, Agenda, Formació, Actualitat, Borsa de treball, Ofertes B2B, Comunitat UEA, MGC, Avantatges per a la salut MGC. Així es pot trobar tota la informació com cursos, notícies del món econòmic i empresarial de la comarca, directori d’empreses, jornades i conferències, borsa de treball, events UEA, serveis i avantatges pels socis, etc.

Els usuaris que s’instal·lin l’APP rebran notificacions o alertes quan es pengi un nou contingut, com un nou curs de formació o activitat a l’agenda.

L’aplicació està disponible per als sistemes operatius convencionals, tant per iOS com per Android i és multidispositiu, és a dir, es pot utilitzar tant per mòbil com per Tablet.

Amb el suport de la MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
L’APP de la UEA s’ha realitzat gràcies a la col·laboració de la Mútua General de Catalunya. El sotsdirector general, Guillermo Padrisa, ha explicat que les dues entitats fa 15 anys que col·laboren i ‘degut a les bones sinergies i la bona relació que mantenim sempre intentem donar algun tipus de suport’.

En aquest sentit, l’aplicació inclou dos mòduls exclusius de la MGC, on es troba informació sobre els serveis i avantatges per a la salut, una accés ràpid a les diferents assegurances i al quadre mèdic de la mútua. A més, tambés es pot trobar informació sobre els tallers d’aprenentatge per als infants d’Aloha Mental Arithmetic, sobre les xerrades de salut impartides a les oficines, així com totes les activitats que es realitzen a l’Espai Mútua.

 

 

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.