La UEA estrena APP per a dispositus mòbils

15.09.2015

Davant la importància de l’ús creixent de dispositius mòbils intel·ligents, i la seva funcionalitat a nivell empresarial, la Unió Empresarial de l’Anoia, amb el suport de la Mútua General de Catalunya, ha creat una aplicació per a dispositius mòbils.

Amb aquesta aplicació la UEA fa una clara aposta per les noves tecnologies, tant implantades en l’àmbit empresarial, i posa de relleu la importància que l’entitat dona a la comunicació. Des de la UEA s’ha creat aquesta aplicació per que ‘una APP és un nou i bon canal de comunicació que facilita a l’usuari l’obtenció de la informació, i la seva interacció’, segons Blai Paco, president de l’entitat.

L’aplicació és senzilla i simple d’ultilitzar, funcional i amb un disseny atractiu que convida a l’usuari a entrar a l’app. Es divideix en 9 mòduls diferents: UEA, Agenda, Formació, Actualitat, Borsa de treball, Ofertes B2B, Comunitat UEA, MGC, Avantatges per a la salut MGC. Així es pot trobar tota la informació com cursos, notícies del món econòmic i empresarial de la comarca, directori d’empreses, jornades i conferències, borsa de treball, events UEA, serveis i avantatges pels socis, etc.

Els usuaris que s’instal·lin l’APP rebran notificacions o alertes quan es pengi un nou contingut, com un nou curs de formació o activitat a l’agenda.

L’aplicació està disponible per als sistemes operatius convencionals, tant per iOS com per Android i és multidispositiu, és a dir, es pot utilitzar tant per mòbil com per Tablet.

Amb el suport de la MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
L’APP de la UEA s’ha realitzat gràcies a la col·laboració de la Mútua General de Catalunya. El sotsdirector general, Guillermo Padrisa, ha explicat que les dues entitats fa 15 anys que col·laboren i ‘degut a les bones sinergies i la bona relació que mantenim sempre intentem donar algun tipus de suport’.

En aquest sentit, l’aplicació inclou dos mòduls exclusius de la MGC, on es troba informació sobre els serveis i avantatges per a la salut, una accés ràpid a les diferents assegurances i al quadre mèdic de la mútua. A més, tambés es pot trobar informació sobre els tallers d’aprenentatge per als infants d’Aloha Mental Arithmetic, sobre les xerrades de salut impartides a les oficines, així com totes les activitats que es realitzen a l’Espai Mútua.

 

 

 

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.