La UEA i el centre cultural Mont Àgora signen un conveni per ajudar a potenciar l’activitat econòmica de l’Anoia

10.11.2017

La Unió Empresarial de l’Anoia i l’Ajuntament de Montbui, gestor del Centre Cultural Mont Àgora han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’ajudar a potenciar l’activitat econòmica de la comarca.

El Centre Cultural Mont Àgora és un equipament emblemàtic, situat a Santa Margarida de Montbui, que inclou tot un seguit d’espais per a la pràctica i el foment de la cultura, alguns del quals poden acollir, puntualment, diferents manifestacions i/o trobades vinculades a d’altres sectors d’activitat.

En aquest sentit, l’acord signat divendres passat per l’alcalde montbuienc Teo Romero, i el president de la UEA, Blai Paco, manifesta cedir a l’associació empresarial les diferents sales per facilitar a les empreses les eines i habilitats per créixer organitzant formacions, conferències, actes de networking i d’altres accions similars.

Així mateix, les empreses associades a la UEA disposaran d’ una tarifa especial d’un 20% de descompte sobre els preus establerts, per a l’ ús de les instal·lacions, sempre i quan realitzin accions relacionades amb la seva activitat empresarial.

Les dues parts signants veuen amb bons ulls l’acord per que consideren que afavorirà al teixit empresarial de l’Anoia i el centre Mont Àgora s’establirà com un espai destacat per als negocis.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.