La UEA i la UdL engeguen la 2a edició del programa d’Operacions en Entorns de Producció

04.09.2019

Després de l’èxit de la primera edició, torna una nova edició del programa d’Operacions en Entorns de Producció, el programa formatiu impulsat per la Unió Empresarial de l’Anoia i la Universitat de Lleida. Una mostra del compromís i la bona entesa d’ambdues entitats per tal de seguir treballant i cooperant per ajudar a la competitivitat empresarial a través del coneixement i la innovació.

Aquest programa va néixer arran del treball de prospecció realitzat per la UEA durant el 2018, i on les empreses visitades van posar de manifest la seva inquietud d’optimitzar els seus processos productius.

En aquest sentit, aquesta formació té per objectiu apropar als professionals de l’àrea de producció, el conjunt de coneixements, eines i competències que els permetin actuar amb més seguretat en les seves empreses; i a la vegada, ajudar-les a augmentar la seva eficiència, la seva capacitat productiva i la velocitat dels seus processos. Tanmateix, també té la premissa d’introduir-los en la millora del servei al client i de la posició financera de l’empresa; i la reducció de les pèrdues, ja sigui pel que fa als costos, als estocs i als rebutjos (mermes).

Inscripcions obertes

El programa està adreçat a gerents i comandaments intermedis d’empreses. Aquesta segona edició tindrà lloc del 8 de novembre de 2019 al 26 de juny de 2020. Les classes s’impartiran al Campus Universitari d’Igualada (Av. Pla de la Massa, 8 d’Igualada), tots els divendres, de 16h a 20h. Per a més informació del preu i inscripcions: www.uea.cat – formacio@uea.cat. Aquesta formació executiva compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada.

UEA Formació

Un dels grans eixos de treball de la Unió Empresarial de l’Anoia és la formació. L’entitat treballa per l’especialització dels treballadors organitzant cursos per sectors econòmics i també transversals, i cursos a mida de les empreses. Així mateix, l’entitat també ofereix formació executiva de qualitat als directius i gerents de les empreses per tal de donar l’oportunitat d’ampliar coneixements al costat de casa. Una mostra més de la línia d’actuació de la patronal anoienca, de seguir potenciant i retenint el talent de la comarca.

 

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.