La UEA i l� Institut Català de Finances faciliten l� accés al crèdit de PIMES i autònoms

20.04.2012

Des del passat mes de febrer, la Unió Empresarial de l� Anoia, fruit de l� acord entre l� ICF i Foment del Treball, forma part de la xarxa de promotors de l´Institut Català de Finances amb l´objectiu de difondre els productes d´aquesta entitat entre les empreses de la comarca, a la vegada que des de la UEA s´assesorarà a l´empresa en el procés de sol•licitud de finançament.

Per a la UEA l´adhesió a aquest acord representa una gran oportunitat perquè el teixit empresarial tingui accés a una nova font de finançament ara que la banca continua limitant força el crèdit.

Ja el passat mes de març, el Director Comercial de l´ICF Antoni Vallès va presentar a Calaf i Igualada, les noves línies de finançament que l´ ICF posa a l´abast d ´empreses i autònoms.

L� ICF és una entitat financera participada per la Generalitat, que està creant una xarxa de Promotors Financers per difondre, entre les empreses, les seves línies de finançament, desenvolupant productes adequats a les necessitats i procurant així que millori l� accés al crèdit de les empreses.

PROMOTOR FINANCER ICF

Els socis de l� UEA podran gaudir d�un assessorament i acompanyament en tot el procés de sol•licitud de finançament a l� Institut Català de Finances.

El servei es basa en una primera visita gratuïta, on s�analitza la necessitat de l�empresa, i es fa un assessorament de quina és la línia de finançament més adequada a les seves necessitats.

Des de la UEA es fan totes les gestions per facilitar els tràmits a l´empresa sol•licitant que inclouen des de la revisió de documentació , l´entrada de dades al sistema, el seguiment de l´operació la intermediació amb l´entitat financera i l´acompanyament fins a la formalització de l´operació.

Totes les persones interessades en obtenir més informació poden dirigir-se a la UEA on els atendrem directament.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.