La UEA i l� Institut Català de Finances faciliten l� accés al crèdit de PIMES i autònoms

20.04.2012

Des del passat mes de febrer, la Unió Empresarial de l� Anoia, fruit de l� acord entre l� ICF i Foment del Treball, forma part de la xarxa de promotors de l´Institut Català de Finances amb l´objectiu de difondre els productes d´aquesta entitat entre les empreses de la comarca, a la vegada que des de la UEA s´assesorarà a l´empresa en el procés de sol•licitud de finançament.

Per a la UEA l´adhesió a aquest acord representa una gran oportunitat perquè el teixit empresarial tingui accés a una nova font de finançament ara que la banca continua limitant força el crèdit.

Ja el passat mes de març, el Director Comercial de l´ICF Antoni Vallès va presentar a Calaf i Igualada, les noves línies de finançament que l´ ICF posa a l´abast d ´empreses i autònoms.

L� ICF és una entitat financera participada per la Generalitat, que està creant una xarxa de Promotors Financers per difondre, entre les empreses, les seves línies de finançament, desenvolupant productes adequats a les necessitats i procurant així que millori l� accés al crèdit de les empreses.

PROMOTOR FINANCER ICF

Els socis de l� UEA podran gaudir d�un assessorament i acompanyament en tot el procés de sol•licitud de finançament a l� Institut Català de Finances.

El servei es basa en una primera visita gratuïta, on s�analitza la necessitat de l�empresa, i es fa un assessorament de quina és la línia de finançament més adequada a les seves necessitats.

Des de la UEA es fan totes les gestions per facilitar els tràmits a l´empresa sol•licitant que inclouen des de la revisió de documentació , l´entrada de dades al sistema, el seguiment de l´operació la intermediació amb l´entitat financera i l´acompanyament fins a la formalització de l´operació.

Totes les persones interessades en obtenir més informació poden dirigir-se a la UEA on els atendrem directament.

 

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.