La UEA imparteix un taller sobre “Design Thinking” adreçat als autònoms

11.02.2019

La Unió Empresarial de l’Anoia organitza -per aquest dijous dia 14 de febrer- una nova sessió del Cafè dels Autònoms, una activitat impulsada per la sectorial de l’entitat UEA autònoms. El Cafè dels Autònoms és una trobada periòdica, de caràcter bimensual, on es posen en comú necessitats i problemàtiques d’aquest col·lectiu, i es debaten temes del seu interès per tal d’intercanviar opinions.

El Cafè dels Autònoms d’aquest dijous girarà entorn un taller sobre el Design Thinking. En aquesta sessió, comptarem amb la ponència de Marc Fernández, expert accelerador d’empreses i fundador d’Innio. Fernández donarà a conèixer què significa i què hi ha al darrere del Design Thinking, una de les estratègies empresarials que es basa en una metodologia que promou la generació d’idees i la resolució de problemes a partir de l’empatia amb clients i usuaris. En aquest sentit, aquesta eina permet redefinir productes o serveis que les empreses ja tenen, o per crear-ne de nous.

Aquest taller es realitzarà a la seu de l’entitat, de 15h a 16:15h. És un acte gratuït a tots els autònoms o persones que vulguin fer-se autònomes. Es prega confirmació d’assistència a montse@uea.cat

UEA autònoms

Els autònoms són una part molt important del teixit empresarial del nostre territori, gairebé 8000 a la comarca de l’Anoia, i la línia continua ascendent. És un col·lectiu amb un pes específic important, que crea riques i genera ocupació, i té un paper clau en la dinamització de l’economia. La seva situació, però, sovint els porta a la desprotecció i vulnerabilitat vers altres col·lectius de treballadors. Per tot plegat, la Unió Empresarial de l’Anoia ha creat aquest espai de debat, per intercanviar punts de vista, crear sinergies entre ells i fer networking.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.