La UEA inicia un cicle de conferències sobre estratègia empresarial

31.01.2018

És essencial que tota organització empresarial, sigui gran o petita, disposi d’una estratègia clara a curt i a llarg termini, és a dir, disposi d’un full de ruta a seguir, adaptat a la realitat, a les necessitats, i a l’entorn de la companyia. A l’hora d’elaborar i implementar aquesta guia de treball, és important també conèixer les noves tendències de futur del món empresarial en àmbits com el màrqueting, les vendes, la gestió de les finances, dels recursos humans, els processos d’internacionalització, etc.

En aquest sentit, la Unió Empresarial de l’Anoia, en la seva missió d’ajudar a les empreses de la comarca a millorar la seva competitivitat, organitza un cicle de conferències sobre Estratègia Empresarial. Les sessions es celebraran, en principi, cada dos mesos, seran en format esmorzar, i es tractaran temàtiques com lideratge, vendes, branding, transformació digital, entre altres. A més, les sessions volen ser un espai per debatre i compartir experiències i coneixements entre els directius de la comarca.

La primera sessió: La importància dels valors en el lideratge
El cicle de conferències s’inaugurarà dimarts 6 de febrer, amb una xerrada sobre la importància dels valors en el lideratge. La ponència anirà a càrrec de Carme Gil, llicenciada en Psicologia Organitzacional per la Universitat de Barcelona, diplomada en Direcció de Persones, Màster Executiu en Direcció de Recursos Humans i Màster en Lideratge i Coaching Organitzacional per EADA. Dirigeix el Servei de Coaching d’EADA i el Programa de Desenvolupament de Lideratge que organitza la UEA.

La primera sessió del cicle de conferències sobre Estratègia Empresarial tindrà lloc el 6 de febrer, de 9 a 11.30h, a la seu de la Unió Empresarial de l’Anoia (carretera de Manresa, 131, baixos), a Igualada. La xerrada és oberta a tothom gratuïta pels associats de l’entitat (50€ pels no socis), i per assistir-hi cal inscripció prèvia al 93 805 22 92 o al mail uea@uea.cat

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.