La UEA internacional posa a debat com afectarà el Brexit a les empreses de l’Anoia

02.05.2019

La notícia de la sortida del Regne Unit de la Unió Europea ha generat i continua generant molts dubtes i qüestions sobre quines en seran les conseqüències. Tot i que els diferents escenaris de sortida del Brexit segueixen oberts, cal preveure els riscos que se’n deriven i neutralitzar els possibles impactes.

En aquest sentit, conscients de la preocupació i els dubtes que han sorgit i s’han transmès a l’entitat arrel del Brexit, des de la comissió de l’entitat UEA Internacional, s’organitza una sessió informativa per donar a conèixer als empresaris i a les empresàries com afectarà a les seves empreses. Sota el títol “Com afectarà el Brexit a la meva empresa”, la jornada té per objectiu donar a conèixer els aspectes clau que s’han de tenir en compte en dissenyar el pla de contingència, així com també, eines per ajudar a l’anticipació, i així neutralitzar els possibles impactes de la sortida del Regne Unit de la Unió Europea. Aquesta sessió està oberta tant a exportadors com a importadors, i a totes aquelles empreses que tinguin interessos comercials o empresarials amb el Regne Unit. La jornada compta amb la col·laboració d’ACCIÓ i tractarà els escenaris actuals i perspectives del Brexit, l’impacte i recomanacions empresarials, eines i serveis per fer front al Brexit. La sessió s’iniciarà amb la benvinguda de Domingo Sánchez, responsables de la comissió UEA internacional i amb les ponències de Claudia Danesi, gerent d’Oficines Tècniques d’Internacionalització d’ACCIÓ i d’Alba Lara, gestora de l’Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització d’ACCIÓ.

La jornada se celebrarà el proper dijous 9 de maig, de 10:15h a 12h a la seu de l’entitat, i es prega confirmació d’assistència mitjançant el correu electrònic ueainternacional@uea.cat o per telèfon al 93 805 22 92.

UEA internacional

La UEA s’organitza a través de diferents comissions assessores que estan integrades per membres de la Junta Directiva de l’entitat, siguin representants d’empreses o associacions i que treballen temes d’interès general per a l’entitat. En aquest sentit, una d’aquestes comissions de treball és UEA internacional, que treballa amb la finalitat d’oferir el màxim d’informació a les empreses associades que vulguin obrir-se a mercats estrangers i connectar amb altres companyies i emprenedors del món a través d’aliances estratègiques.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.