La UEA llença una enquesta per avaluar i acompanyar a les empreses en el camí de la transició energètica

30.01.2020

La missió de la Unió Empresarial de l’Anoia és la d’acompanyar a les empreses de la comarca perquè siguin fortes i competitives, però també eficients. Per això, l’entitat empresarial ha creat un nou grup de treball anomenat “Transició Energètica” que vol vetllar i acompanyar a les empreses davant aquest nou paradigma: la Transició Energètica.

La Transició Energètica cerca assolir un nou model energètic que minimitzi els elevats costos socials i ambientals del model energètic actual (el canvi climàtic), i comporta a la llarga, l’eliminació definitiva del fuel i del carbó. En aquest sentit, des de la UEA també és vol contribuir a l’objectiu del 100% d’energies renovables marcat per la Generalitat de Catalunya i la UE, l’any 2050.

Amb tot això, des de la patronal anoienca es vol llençar el missatge que les empreses liderin aquesta transició, ja que representarà, per una banda, un augment de la competitivitat de les empreses; i per l’altra, de la fortalesa de Catalunya i de l’Anoia, a l’hora d’adaptar-se i respondre als canvis del sistema econòmic i energètic global.

Per poder ajudar a tot el teixit empresarial, la UEA ha creat una enquesta per tal de recopilar les dades sobre les necessitats i les oportunitats de les empreses anoienques pel que fa a la Transició Energètica. Gràcies a aquesta enquesta, es podrà elaborar un estudi i una guia per poder orientar unes actuacions i uns serveis adreçats a les necessitats de les empreses de la comarca. Des de la Unió Empresarial de l’Anoia animem a contestar l’enquesta a través d’aquest enllaç: http://bit.ly/2vvzgB1

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.