La UEA, membre del Jurat del 43è Premi Guillem Catà

13.12.2022

El passat 1 de desembre de 2022, la Sala Sert de l’edifici El Sucre de Vic va acollir l’acte de lliurament del 43è Premi Guillem Catà dels Enginyers Industrials de la Catalunya Central. En l’edició d’enguany, l’empresa guardonada va ser l’osonenca Tesem, de Torelló. El reconeixement d’aquest guardó va ser per al seu equip tècnic per al desenvolupament d’un procés multitecnològic en el disseny i fabricació de productes personalitzats i d’alta qualitat, principalment pel sector de la perfumeria i la cosmètica.

La Unió Empresarial de l’Anoia va ser membre del Jurat en aquesta nova convocatòria dels Premis Guillem Catà. En representació de la UEA, es va comptar amb l’assistència d’Inés Lumbreras, enginyera tècnica industrial, directora tècnica i cofundadora de l’empresa Ecopime Projects.

Altres notícies

Anoia, patrimoni industrial – “La igualadina cotonera”

Anoia, patrimoni industrial – “La igualadina cotonera”

L'Anoia és vestigi i testimoni del seu passat industrial, territori i essència d'un imponent patrimoni industrial de llarga i reconeguda tradició, que avui dia reflecteix el que vàrem ser, el que som i el que ens projecta el futur. Des de la Unió Empresarial de...

Obligació de registre en el Registre de Productors de Producte

Obligació de registre en el Registre de Productors de Producte

Origen de l’obligació El  passat 28 de desembre de 2022 es va publicar al  BOE el nou Reial Decret 1055/2022 d'envasos i residus d'envasos, que inclou l'obligació de la Responsabilitat Ampliada del Productor per als envasos industrials i comercials, així com altres...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.