La UEA organitza dos debats amb els candidats a l� Ajuntament d� Igualada i Òdena

16.05.2011

Aquesta setmana la UEA ha organitzat dos debats amb els candidats a l´alcaldia d´Igualada i Òdena per tractar les propostes de cadascun dels candidats en relació a la promoció econòmica del seu municipi, ja que tant Òdena com Igualada compten amb projectes clau pel desenvolupament econòmic de la Comarca.

El dilluns es va realitzar, a la seu de la UEA, el debat amb els candidats d´Igualada que va comptar amb la presència de Jordi Riba pel PSC, Àngels Chacón per CIU, Ramon Costa per ERC, Pere Calbó pel PP, Montserrat Mateu per Iniciativa per Catalunya, Ignasi Vich candidat del SI i Xavier Perera de Plataforma per Catalunya.
El debat va consistir en una roda de preguntes sobre diverses qüestions relacionades amb la promoció econòmica; la primera d´elles feia referència al paper executiu de la UEA dins el projectes econòmics de cada candidatura , també van ser preguntats sobre les actuacions concretes de cada partit per captar inversions, crear llocs de treball i les polítiques immediates per afavorir la creació o implantació d´empreses. També es va demanar a cadascun dels candidats el seu posicionament en relació a l´Aeroport Corporatiu una infraestructura bàsica que la UEA ha defensat com a clau per al desenvolupament de la Comarca.
Avui dimecres ha tingut lloc el debat el debat amb els candidats d´Òdena, hi ha participat, Francisco Guisado actual alcalde i candidat del PSC Pep Solé, candidat de CIU i Sergio Dacosta, candidat del Partit Popular.
Els candidats han manifestat el seu posicionament envers diversos projectes
com el polígon de Can Morera, l´Aeroport Corporatiu o el centre outlet. L´acte ha comptat amb l´assistència d´empresaris i presidents de gremis.

 

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.