La UEA organitza el primer networking virtual per a autònoms

10.06.2021

La Unió Empresarial de l’Anoia ha organitzat un punt de trobada perquè els professionals autònoms de la comarca es coneguin, es relacionin, puguin generar relacions de negoci i compartir experiències i inquietuds.

En aquest sentit, la sectorial que aglutina als autònoms de la comarca UEA Autònoms -i que forma part de la patronal anoienca- ha organitzat una sessió totalment dinàmica, divertida i amena perquè els professionals puguin posar-se en contacte amb potencials clients, proveïdors i/o col·laboradors i conseqüentment, poder crear sinergies i futures línies de treball i noves relacions i oportunitats laborals.

A través d’un networking virtual, 12 assistents de la comarca de l’Anoia i de sectors totalment heterogenis -informàtica, assessoria, comunicació, teràpies naturals, disseny en pell, entre altres- han participat en aquesta primera presa de contacte. La sessió ha anat a càrrec de la pionera i experta en networking, Rosaura Alastruey. Gràcies a aquesta sessió els assistents han pogut augmentar la seva xarxa professional de contactes.

Durant 2,5h, tots els assistents han pogut interactuar individualment entre ells, explicant a què es dediquen i buscant possibles vies de col·laboració. Els assistents han valorat molt positivament la iniciativa i han coincidit en què és una activitat totalment recomanable, ja que permet establir moltes sinèrgies i crear una nova xarxa de contactes invertint-hi molt poc temps.

La UEA, l’escenari per a les relacions de negoci

Una vegada més, s’ha constatat un dels punts forts de la Unió Empresarial de l’Anoia: ser el punt de trobada i escenari perquè les empreses, autònoms i professionals es puguin conèixer, intercanviar inquietuds, crear contactes i generar relacions de negoci. Fins que no es puguin fer actes presencials, la virtualitat permet que aquestes trobades es puguin fer mitjançant plataformes digitals i les empreses agraeixen que l’entitat empresarial posi a la seva disposició aquest tipus d’actes.

 

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.