La UEA organitza el primer networking virtual per a autònoms

10.06.2021

La Unió Empresarial de l’Anoia ha organitzat un punt de trobada perquè els professionals autònoms de la comarca es coneguin, es relacionin, puguin generar relacions de negoci i compartir experiències i inquietuds.

En aquest sentit, la sectorial que aglutina als autònoms de la comarca UEA Autònoms -i que forma part de la patronal anoienca- ha organitzat una sessió totalment dinàmica, divertida i amena perquè els professionals puguin posar-se en contacte amb potencials clients, proveïdors i/o col·laboradors i conseqüentment, poder crear sinergies i futures línies de treball i noves relacions i oportunitats laborals.

A través d’un networking virtual, 12 assistents de la comarca de l’Anoia i de sectors totalment heterogenis -informàtica, assessoria, comunicació, teràpies naturals, disseny en pell, entre altres- han participat en aquesta primera presa de contacte. La sessió ha anat a càrrec de la pionera i experta en networking, Rosaura Alastruey. Gràcies a aquesta sessió els assistents han pogut augmentar la seva xarxa professional de contactes.

Durant 2,5h, tots els assistents han pogut interactuar individualment entre ells, explicant a què es dediquen i buscant possibles vies de col·laboració. Els assistents han valorat molt positivament la iniciativa i han coincidit en què és una activitat totalment recomanable, ja que permet establir moltes sinèrgies i crear una nova xarxa de contactes invertint-hi molt poc temps.

La UEA, l’escenari per a les relacions de negoci

Una vegada més, s’ha constatat un dels punts forts de la Unió Empresarial de l’Anoia: ser el punt de trobada i escenari perquè les empreses, autònoms i professionals es puguin conèixer, intercanviar inquietuds, crear contactes i generar relacions de negoci. Fins que no es puguin fer actes presencials, la virtualitat permet que aquestes trobades es puguin fer mitjançant plataformes digitals i les empreses agraeixen que l’entitat empresarial posi a la seva disposició aquest tipus d’actes.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.