La UEA organitza el segon Cafè dels Autònoms relacionat amb la metodologia Design Thinking

18.02.2019

La Unió Empresarial de l’Anoia, a través de la sectorial UEA Autònoms, ha realitzat la segona sessió del Cafè dels Autònoms: un espai de trobades periòdiques, que se celebren cada dos mesos. L’objectiu d’aquestes jornades és la de posar en comú necessitats i problemàtiques d’aquest col·lectiu per tal de debatre temes del seu interès i així intercanviar opinions.

Una desena d’autònoms i professionals de la comarca van assistir aquest dijous a la UEA a la segona edició del “Cafè dels Autònoms”, una sessió que va girar al voltant de la metodologia Design Thinking. La ponència va anar a càrrec de Marc Fernández, expert accelerador d’empreses i fundador d’Innio. Fernández va oferir un taller pràctic amb casos reals d’empreses que ja ho apliquen i per donar a conèixer en què es basa el Design Thinking, una metodologia que es fonamenta principalment en generar idees innovadores i en la resolució de problemes a partir de l’empatia amb clients i usuaris: donant la solució a necessitats que els clients tenen realment. El Design Thinking és una de les estratègies empresarials en auge els darrers anys i permet redefinir productes o serveis que les empreses ja tenen o per crear-ne de nous.

El tercer Cafè de l’Autònom se celebrarà el proper mes d’abril i anirà a càrrec de l’expert en comunicació 2.0, Marc Mañé. Mañé és assessor en xarxes socials i oferirà una sessió relacionada en social media i oferirà als assistents tot un seguit d’estratègies, consells i reflexions per tal de potenciar les xarxes socials i la comunicació.

UEA autònoms

Els autònoms són una part molt important del teixit empresarial del nostre territori, gairebé 8.000 persones a la comarca de l’Anoia, i la línia de registrats continua de forma ascendent. És un col·lectiu amb un pes específic important que crea riquesa i genera ocupació, i té un paper clau en la dinamització de l’economia. La seva situació, però, sovint els porta a la desprotecció i vulnerabilitat vers altres col·lectius de treballadors. Per tot plegat, la Unió Empresarial de l’Anoia ha creat aquest espai de debat, per intercanviar punts de vista, crear sinergies entre ells i fer networking. D’altra banda la UEA recorda que l’entitat està oberta a tots els autònoms, siguin del sector que siguin, i que vulguin participar en aquestes trobades.

 

 

 

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.