La UEA organitza un taller per donar a conèixer quins són els errors d’internacionalització de les empreses

11.02.2019

Són moltes les empreses que valoren internacionalitzar-se o bé vendre o exportar productes i serveis a l’estranger, per diversificar el seu risc, i crear oportunitats de negoci en altres països. La teoria sobre com internacionalitzar una empresa és coneguda, però la realitat és una altre. Davant d’aquesta situació, i amb la voluntat de donar suport a les pimes de la comarca en matèria d’internacionalització, la Unió Empresarial de l’Anoia a través de la seva comissió de treball anomenada UEA Internacional organitza per al proper 15 de febrer un taller per parlar i exposar quins són els errors freqüents que tenen les empreses a l’hora d’internacionalitzar-se.

En aquest sentit, la UEA segueix amb la seva línia de treball i compromís de dinamitzar l’economia i la internacionalització de les empreses del territori. Sota el títol “Els errors freqüents a l’hora d’internacionalitzar les empreses”, el taller estarà impartit per Samuel Jiménez, fundador de la Consultora Intam, International Trade Management, especialitzada en el Desenvolupament de Negoci Internacional. Amb més de 17 anys d’experiència en Comerç Internacional, ofereix serveis de Consultoria i serveis d’Agència Comercial Internacional. Màster en Comerç Internacional per ESCI, complementa la seva formació amb el Programa de Desenvolupament Directiu de EADA i el Postgrau de Direcció Comercial i Màrqueting per la UPC.

A través d’aquest taller, Jiménez exposarà des d’un punt de vista il•lustratiu i pràctic, quins són els factors crítics del fracàs en el procés d’Internacionalització de les empreses. Es tracta d’una xerrada d’alt interès tant per a les empreses que es volen iniciar en el camí de la internacionalització, com per a aquelles que ja tenen experiència i continuen en la seva tasca d’expansió en mercats internacionals. L’horari d’aquest taller serà de 09:15h a 11:00h i es realitzarà a la seu de l’entitat. Per confirmar assistència cal escriure un correu electrònic a ueainternacional@uea.cat – 938052292.

UEA Internacional

El 2016 la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA) va crear la comissió de treball UEA Internacional amb l’objectiu de compartir coneixements, contactes, crear sinergies, connectar empresaris de diferents sectors i que treballen amb diferents països i ajudar a la recerca de nous mercats per a les nostres empreses.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.