La UEA organitza una nova trobada amb empreses logístiques i de transport per conèixer les seves prioritats en matèria d’infraestructures

28.02.2019

Empreses que disposen de flota de camions, empreses logístiques, de transport de persones i mercaderies van ser els convidats a una trobada que va organitzar la UEA amb l’ objectiu de conèixer de primera mà quines són les prioritats que aquests empresaris creuen necessàries per a millorar la mobilitat a la nostra Comarca.

D’entre les vies prioritàries tots els assistents van estar d’ acord en la necessitat de millorar la connexió amb l’Anoia Sud amb el desdoblament de la B224 fins a Piera i també la C-15 fins a Vilafranca del Penedès.

La connexió de la Ronda Sud amb Sant Genís és una altre de les demandes dels empresaris, Aquesta connexió convertiria la ronda sud en una xarxa arterial que descongestionaria el trànsit i facilitaria les connexions amb l´A-2 i la C-244 convertint-se en una autèntica via de circumval·lació de les poblacions de la Comarca.

També es va reclamar la connexió entre els polígons de Rigat i el de les Gavarreres, una obra que no suposaria una gran inversió i facilitaria molt el trànsit entre aquests dos polígons.

A nivell de polígons es creu necessari que es tingui en compte l’ amplada de carrers i rotondes que facilitin el pas dels camions i autocars i en aquest sentit també es creu bàsic prioritzar els serveis bàsics en els polígons com les connexions elèctriques, telefonia i la necessitat que es planifiquin pàrquings de camions pels transportistes tinguin un espai adequat i en condicions.

A nivell d’ Igualada creuen que cal que es facin més zones de càrrega i descàrrega i s’ampliïn les zones peatonals per descongestionar el trànsit.

Les aportacions i propostes dels assistents van ser recollides per l’entitat per tal de treballar-hi. Al llarg d’aquest any la patronal, amb la col·laboració de la CUMA (Comissió d’Urbanisme i Mobilitat de l’Anoia), realitzarà diverses trobades per escoltar i conèixer de primera mà les seves necessitats, conscient de la preocupació dels empresaris en matèria d’infraestructures i comunicacions.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.