La UEA participa a la Nit del Turisme de l’Anoia

18.11.2022

La sectorial UEA turisme de la Unió Empresarial de l’Anoia va ser present a la celebració de la Nit del Turisme, organitzada per Anoia Turisme – Consell Comarcal de l’Anoia. El representant d’UEA Turisme i membre de la Junta Directiva de la Unió Empresarial de l’Anoia, Carles Carol, va participar a la taula rodona “Sumar esforços, multiplicar resultats. Fem créixer el turisme a l’Anoia” per exposar tot el que està duent a terme la patronal anoienca per ajudar a les empreses, i també perquè tinguin més visibilitat i suport.

Amb la Nit del Turisme va quedar palesa, una vegada més, la potència del teixit empresarial econòmic que té el sector del turisme a la nostra comarca.

 

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.