La UEA posa a debat el Talent en el II Fòrum Empresarial de l’Anoia

20.03.2018

La Unió Empresarial de l’Anoia, seguint el full de ruta i les accions de futur a assolir marcades l’any passat en la primera edició del Fòrum Empresarial de l’Anoia, posarà a debat una de les preocupacions manifestades pels empresaris del territori, que es manté latent, i sobre la qual hi ha un ampli consens: la dificultat per trobar personal especialitzat, és a dir, Talent.

Amb el nom de Talent, capital Anoia, la UEA organitza la segona edició del Fòrum Empresarial amb l’objectiu de posar sobre la taula algunes de les causes, factors directes i indirectes que evoquen a aquesta situació, analitzar els motius, fer reflexionar, i plantejar idees i actuacions futures per avançar, com a societat, cap a una Anoia que pugui ser, encara més, capital de talent.

Un acte dinàmic i ple de protagonistes
El Fòrum Empresarial de l’Anoia tindrà lloc a l’Ateneu el dia 17 d’abril a les 18:30h, i es preveu l’assistència d’empresaris, responsables de recursos humans, de centres d’ensenyament, joves, agents econòmics i socials de la comarca, i diverses autoritats polítiques.

A l’acte s’exposarà el tema del Talent, s’analitzarà, es debatrà, i es proposaran algunes accions de futur per afrontar els reptes que tenim com a comarca, des de punt de vista de les empreses, les famílies, l’administració, etc. i portar-les a terme. També es presentarà un informe econòmic, elaborat per la patronal anoienca, on es plasmen les dades més rellevants sobre el context econòmic en relació al Talent obtingudes a partir de les aportacions i reflexions dels participants ens els fòrums realitzats aquest any, des d’empresaris, joves, responsables de recursos humans, Ett’s i empreses de selecció de personal, sindicats, serveis d’ocupació comarcals… i també a partir de dades d’informes econòmics i anàlisis estadístiques d’àmbit nacional i comarcal. El Fòrum serà presentat pel periodista Joan Maria Morros, cap d’informatius de Rac1, també inclourà una taula rodona sobre nous models de gestió de persones amb representants d’empreses anoienques i responsables de plataformes de recursos humans com Linkedin, i es tancarà amb la ponència conjunta de Jaume Gurt, motivador d’equips, i David Tomàs, cofundador i director de l’empresa més feliç, que posaran el punt de reflexió al voltant del tema del Talent.

L’acte, organitzat per la UEA, és obert a tothom, però es demana inscripció prèvia.

INSCRIPCIONS AQUÍ

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.